Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με πεντάρα η Ρεάλ, λυτρώθηκε με Βερμάελεν η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με πεντάρα η Ρεάλ, λυτρώθηκε με Βερμάελεν η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2015 03:18
Η Ρεάλ ξέσπασε μετά τη γκέλα της πρεμιέρας κόντρα στην Χιχόν, διαλύοντας με 5-0 την Μπέτις στο «Μπερναμπέου», ενώ η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε το γκολ του Βερμάελεν για να κερδίσει (1-0) την Μάλαγα στο «Καμπ Νου».

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη νίκη της Ρεάλ στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η «βασίλισσα» διέλυσε με 5-0 την Μπέτις στη Μαδρίτη, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τους Χάμες και Μπέιλ, οι οποίοι πέτυχαν πανέμορφα γκολ.

Οι δύο άσοι συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο 2ο λεπτό και ο Ουαλός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ ο Κολομβιανός πήρε τη «σκυτάλη» στο 39’, «γράφοντας» το 2-0 με εκτέλεση φάουλ-βολίδα. Είχαν προηγηθεί δύο μεγάλες ευκαιρίες για τον Ρονάλντο (2’, 35’), ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει για 2ο σερί παιχνίδι.

Στο 43’ ο Νάβας κράτησε το μηδέν, νικώντας τον Κάστρο σε τετ-α-τετ και στο 47’ η Ρεάλ «κλείδωσε» τη νίκη με κοντινή κεφαλιά του Μπενζέμα, ο οποίος συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στην ενδεκάδα. Τρία λεπτά μετά ο Χάμες ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι, ενώ στο 60’ η Μπέτις κέρδισε πέναλτι, όμως ο Νάβας απόκρουσε την εκτέλεση του Κάστρο.

Ο Ράμος πήγε να κλέψει τη… δόξα του Χάμες στο 78ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι και στο 89’ ο Μπέιλ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 με τρομερό μακρινό σουτ

2x2 με Βερμάελεν η Μπαρτσελόνα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με πεντάρα η Ρεάλ, λυτρώθηκε με Βερμάελεν η Μπαρτσελόνα (video)
Η Μάλαγα και ο Καμενί έβαλαν δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, όμως, εν τέλει, οι «μπλαουγκράνα» πήραν τη νίκη (1-0) στο «Καμπ Νου» και έκαναν το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα χάρη σε γκολ του Βερμάελεν (75’).

Οι πρωταθλητές είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 26’ έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Μασεράνο να σημαδεύει το δοκάρι του Καμενί.

Το ημίχρονο έκλεισε με παράπονα για τους Καταλανούς, καθώς στο 38’ φώναξαν για πέναλτι σε χέρι του Μιγκέλ Τόρες, ενώ στο 40’ ο Ανχελέρι ανέτρεψε τον Σουάρες στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, όμως η Μάλαγα έμεινε στο ματς χάρη στις εξαιρετικές αποκρούσεις του Καμενί. Ο Καμερουνέζος πορτιέρο βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, αποκρούοντας τέσσερα σουτ του Μέσι (52’, 58’, 64’, 69’), όμως στο 73’ δεν μπόρεσε να αποκρούσει και το γυριστό του Βερμάελεν.

Το πρώτο γκολ του Βέλγου αμυντικού με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στους «μπλαουγκράνα». Οι Καταλανοί έψαξαν και ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Καμενί είπε νέο «όχι» σε σουτ του Μέσι (85’), κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.