Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στα Πηγάδια η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στα Πηγάδια η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 23:23
Μετά τον ΠΑΟΚ, η Ξάνθη «έκοψε» βαθμούς και από την ΑΕΚ, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0 στα «Πηγάδια», σε ένα κακό ποιοτικά το ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη Σούπερ Λιγκ κατέγραψε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της, μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στον Πλατανιά.

Οι οπαδοί της «Ένωσης» που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ξάνθης δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, ωστόσο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα τα βρήκε «σκούρα» στο χορτάρι κόντρα στους Ακρίτες.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εξαιρετική τακτικά και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες. Η Ξάνθη μάλιστα απείλησε πρώτη στο 6ο λεπτό με άστοχη κεφαλιά του Καρυπίδη, ενώ στο 31’ ο Ντιμιτρόφ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά έχασε την ισορροπία του και κόπηκε πριν βγει σε τετ-α-τετ με τον Μπαρόχα.

Από την πλευρά της, η «Ένωση» γύριζε ωραία τη μπάλα, όμως παρουσίασε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και δεν ανησύχησε τον Τσενάμο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, όμως ήταν μπλοκαρισμένοι από την Ξάνθη, η οποία λίγο έλλειψε να προηγηθεί στο 58’ από σέντρα-σουτ του Μπέρτου.

Η μοναδική μεγάλη στιγμή που δημιούργησε η ΑΕΚ ήρθε στο 84’, όταν ο Σοιλέδης έκανε τη σέντρα για τον Κρισάντους, όμως ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η φάση χάθηκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.