Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Κηδείες» σε Λονδίνο και Λίβερπουλ, ξεφεύγει η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Κηδείες» σε Λονδίνο και Λίβερπουλ, ξεφεύγει η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 19:02
Η Τσέλσι πραγματοποίησε ακόμα μια κακή εμφάνιση και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας, με αποτέλεσμα να μείνει στο -8 από την κορυφή μετά την νίκη της Μάντσεστερ Σίτι 2-0) κόντρα στην Γουότφορντ. «Κηδεία» και στο «Ανφιλντ» καθώς η Λίβερπουλ ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Γουέστ Χαμ.

Που πήγε η περσινή Τσέλσι που κατέκτησε το πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή από την πρώτη αγωνιστική; Αυτό θα αναρωτιούνταν οι φίλοι των «μπλε», βλέποντας την ομάδα τους να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο 100ο παιχνίδι του Ζοζέ Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι περσινοί πρωταθλητές πλήρωσαν ξανά τα λάθη στην άμυνα τους (έχουν δεχτεί 9 γκολ σε 4 ματς) και βρέθηκαν στο -8 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, μετρώντας ήδη δύο ήττες στο πρωτάθλημα, όταν πέρσι είχαν μόλις τρεις σε όλη τη σεζόν!

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους απείλησε μόλις δύο φορές την εστία του ΜακΚάρθι. Στο 19’ το σουτ του Πέδρο έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 41’ ο πορτιέρο της Πάλας είπε διπλό «όχι» σε σουτ των Φάμπρεγκας και Ντιέγκο Κόστα.

Οι «αετοί» αμύνονταν εξαιρετικά και μάλιστα είχαν δύο σημαντικές στιγμές με σουτ των Σακό (25’) και Καμπάιγ (28’), όμως ο Κουρτουά κράτησε το μηδέν. Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να απειλήσει, όμως στο 65’ ο Σακό «πάγωσε» το «Στάμφορντ Μπριτζ», «γράφοντας» το 1-0 για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, σε αντίθεση με την Κρίσταλ Πάλας, η οποία «άγγιξε» το 2-0 στο 74’, όταν ο Μπολάσι δεν κατάφερε να σκοράρει έχοντας όλο το τέρμα μπροστά του. Με κάποιο τρόπο η Τσέλσι δεν δέχτηκε δεύτερο τέρμα και στο 79’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με δύσκολη κεφαλιά του Φαλκάο. Ο Κολομβιανός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, αλλά δεν… πρόλαβε να το χαρεί.

Και αυτό διότι δύο λεπτά μετά, ο Γουόρντ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Τσέλσι και ξαναέδωσε το προβάδισμα για την Κρίσταλ Πάλας. Οι «μπλε» δεν είχαν άλλες ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο (στο ματς πέρασαν οι πιτσιρικάδες Λόφτους-Τσικ και Κένεντι) και γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, αφού στο 89’ ο Φάμπρεγκας δεν κατάφερε να νικήσει τον ΜακΚάρθι με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

«Τρένο» η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: «Κηδείες» σε Λονδίνο και Λίβερπουλ, ξεφεύγει η Σίτι
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 2-0 την Γουότφορντ στο «Έτιχαντ», έκαναν το 4x4 στο φετινό πρωτάθλημα (χωρίς να δεχτούν γκολ) και βρίσκονται ήδη στο +8 από την περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος ωστόσο δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα της Γουότφορντ. Οι νεοφώτιστοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους και απειλήθηκαν μόνο μια φορά στο πρώτο μέρος, όταν στο 26’ ο Γκόμεζ είπε διπλό «όχι» σε προσπάθειες των Σανιά και Στέρλινγκ.

Τα πάντα άλλαξαν με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, αφού στο 47’ ο Σανιά βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Στέρλινγκ και αυτός δεν αστόχησε από κοντά. Το γκολ ανάγκασε την Γουότφορντ να βγει από το καβούκι της και το πλήρωσε με ένα δεύτερο τέρμα στο 56’. Ο Σίλβα βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Φερναντίνιο και ο Βραζιλιάνος «έγραψε» το 2-0 από κοντά.

Η Σίτι έριξε στη συνέχεια το ρυθμό της, ωστόσο είχε κάποιες καλές στιγμές για ένα 3ο γκολ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Πελεγκρίνι απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο Κέβιν Ντε Μπρούιν περνάει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Σίτι, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου.

«Κηδεία» στο «Άνφιλντ»


Πρέμιερ Λιγκ: «Κηδείες» σε Λονδίνο και Λίβερπουλ, ξεφεύγει η Σίτι
Η Γουέστ Χαμ διέλυσε με 3-0 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και έσπασε μια παράδοση 52 ετών που την ήθελε να μην φεύγει με νίκη από την έδρα των «κόκκινων» (32 ήττες, 11 ισοπαλίες).

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε κρατήσει το μηδέν στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο η άμυνα της ήταν απογοητευτική κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Λαντσίνι και στάθηκαν τυχεροί στο 9’, όταν το σουτ του Φιρμίνο βρήκε στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση της Λίβερπουλ και στο 29’ εκμεταλλεύτηκαν τη γκάφα του Λόβρεν, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με σουτ του Νόμπλ.

Όλοι περίμεναν απάντηση των γηπεδούχων στην επανάληψη, όμως στο 52’ ο Κουτίνιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (χάνει το ντέρμπι με Γιουνάιτεντ) αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.Η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να αντιδράσει, ούτε μετά την αποβολή του Νομπλ (78’), και στις καθυστερήσεις δέχτηκε τρίτο τέρμα με ωραία ενέργεια του Σακό.

Τρομερά αποτελέσματα για την Γουέστ Χαμ, η οποία έχει γνωρίσει εντός έδρας ήττες από Λέστερ και Μπόρνμουθ, αλλά έχει φύγει με νίκες από τα γήπεδα της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.