Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση με αυτογκόλ

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση με αυτογκόλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 16:44
Η Άρσεναλ δεν εντυπωσίασε κόντρα στην Νιούκαστλ, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τη νίκη (1-0) από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» χάρη σε αυτογκόλ του Κολοτσίνι στο 52ο λεπτό. Έξι παίκτες των γηπεδούχων είδαν κίτρινη κάρτα και ο Μίτροβιτς αποβλήθηκε στο 16’ με απευθείας κόκκινη!

Παρότι βρέθηκε από νωρίς με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όμως εν τέλει τα κατάφερε να φύγει με τη νίκη χάρη σε αυτογκόλ του Κολοτσίνι στο 52ο λεπτό.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 9ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Κρουλ απόκρουσε το κοντινό πλασέ του Γουόλκοτ.

Στο 13’ ο διαιτητής Μάρινερ δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Άρσεναλ, σε ανατροπή του Μπεγερίν από τον Τοβέν, και τρία λεπτά μετά απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μίτροβιτς, θεωρώντας πως προέταξε επικίνδυνα το πόδι του στον Κοκελέν.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της Άρσεναλ, η οποία είχε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στο 33’, όμως ο Γουόλκοτ… κατάφερε να αστοχήσει. Ο Σάντσες επιχείρησε αρχικά το σουτ, ο Κρουλ απόκρουσε και ο επερχόμενος Γουόλκοτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Άγγλος άσος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, αφού στο 39’ έχασε ακόμα μια ευκαιρία, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με κοντινή προβολή, ύστερα από γύρισμα του Σάντσες.

Η Άρσεναλ ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 52' ο Κρουλ απόκρουσε το σουτ του Ράμσεϊ, όμως ακολούθησε σουτ του Τσάμπερλεϊν, με τη μπάλα να βρίσκει στον Κολοτσίνι και να καταλήγει στα δίχτυα του Ολλανδού πορτιέρο.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε τον έλεγχο, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Σάντσες στο 58’, δεν είχε άλλη κλασική ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη. Οι «κανονιέρηδες» κατέβασαν ρυθμό αλλά δεν το πλήρωσαν, αφού η Νιούκαστλ δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Άρσεναλ πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, και οι δύο σε εκτός έδρας ματς! Αξίζει να σημειωθεί πως η Νιούκαστλ έπαιξε αρκετά σκληρά και τελείωσε το παιχνίδι με έξι παίκτες να έχουν δει κίτρινη κάρτα!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.