Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κρανεβίτερ η Ατλέτικο

Ανακοίνωσε Κρανεβίτερ η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 01:22
Την απόκτηση του Ματίας Κρανεβίτερ ανακοίνωσε η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν σε συμφωνία με την Ρίβερ Πλέιτ αντί 6 εκατ. ευρώ και ο Αργεντινός αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Ατλέτικο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Κρανεβίτερ από την Ρίβερ Πλέιτ. Ο 22χρονος Αργεντινός θεωρείται ένα από τα πιο ταλαντούχα αμυντικά χαφ και στην πατρίδα του έχει χαρακτηριστεί ως ο νέος Χαβιέρ Μασεράνο.

Ο Κρανεβίτερ ήταν βασικό στέλεχος της Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα και το Κόπα Λιμπερταδόρε, ενώ το ποσό της μεταγραφής φέρεται ότι αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός θα ενισχύσει την Ατλέτικο μετά τον Δεκέμβριο, αφού πρώτα θα ταξιδέψει με την Ρίβερ Πλέιτ στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (10-20 Δεκεμβρίου).

Νωρίτερα, η Ατλέτικο προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού, Ραφαέλ Σάντος Μπορέ για τα επόμενα έξι χρόνια. Ο 19χρονος μετράει 10 γκολ σε 16 παιχνίδια με την Ντεπορτίβο Κάλι, στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.