Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Το πρόγραμμα για ΠΑΟΚ και Αστέρα

Γιουρόπα Λιγκ: Το πρόγραμμα για ΠΑΟΚ και Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2015 17:56
Πρεμιέρα με την Καμπάλα στο Αζερμπαιτζάν θα κάνει στους φετινούς ομίλους ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Αστέρας θα υποδεχτεί την Σπάρτα Πράγας στην Τρίπολη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων.

Λίγες ώρες μετά την κλήρωση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης έμαθαν τη σειρά των αγώνων που θα δώσουν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στις 17 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί το σπουδαίο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα (1η Οκτωβρίου) και στη συνέχεια τα δύο κομβικά ματς με την Κράσνονταρ, όπου θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας στην Ευρώπη.

Την 5η αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχτούν την Καμπάλα στην Τούμπα και την τελευταία αγωνιστική θα έχουν το δυσκολότερο έργο, αφού θα αντιμετωπίσουν την Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Βέβαια οι Βεστφαλοί ίσως παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, εφόσον έχουν εξασφαλίσει από νωρίς την πρόκριση για τους «32» του θεσμού.

Από την άλλη, ο Αστέρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Τρίπολη, όπου θα υποδεχτεί την Σπάρτα Πράγας. Τη δεύτερη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Γερμανία για το δύσκολο παιχνίδι με την Σάλκε, ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, (το πρώτο ματς στην Κύπρο).

Την 5η αγωνιστική οι Αρκάδες θα ταξιδέψουν στην Πράγα για το ματς με την Σπάρτα και θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Σάλκε στην Τρίπολη

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:


1η Αγωνιστική (17/9):

Καμπάλα – ΠΑΟΚ

2η Αγωνιστική (1/10):

ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ

3η Αγωνιστική (22/10):

ΠΑΟΚ – Κρασνοντάρ

4η Αγωνιστική (5/11):

Κρασνοντάρ – ΠΑΟΚ

5η Αγωνιστική (26/11):

ΠΑΟΚ - Καμπάλα

6η Αγωνιστική (10/12):

Ντόρτμουντ - ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα του Αστέρα:


1η Αγωνιστική (17/9):

Αστέρας - Σπάρτα Πράγας

2η Αγωνιστική (1/10):

Σάλκε - Αστέρας

3η Αγωνιστική (22/10):

ΑΠΟΕΛ - Αστέρας

4η Αγωνιστική (5/11):

Αστέρας - ΑΠΟΕΛ

5η Αγωνιστική (26/11):

Σπάρτα Πράγας - Αστέρας

6η Αγωνιστική (10/12):

Αστέρας - Σάλκε

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.