Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφτασε στο Βίλνιους η Εθνική

Έφτασε στο Βίλνιους η Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2013 15:17
Στο Βίλνιους βρίσκεται από τη μία το μεσημέρι η Εθνική Ελλάδας, περίπου μία μέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Πτώση τριών θέσεων στην κατάταξη της FIFA.

Οι Έλληνες διεθνείς μετά από τρεις ώρες πτήσης, πάτησαν το πόδι τους στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας όπου συνάντησαν ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες, με το θερμόμετρο να βρίσκεται στους 25 βαθμούς κελσίου.

Με την αποστολή ταξίδεψε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, όπως είχε συμβεί και στο προηγούμενο ματς με την Βοσνία.

Οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φερνάντο Σάντος:


Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Πτώση τριών θέσεων στην κατάταξη της FIFA


Να σημειωθεί πως η εθνική Ελλάδας έπεσε στην 16η θέση στην παγκόσμια κατάταξη για τον μήνα Ιούνιο, υποχωρώντας τις 3 θέσεις

Μάλιστα μια θέση πιο πάνω βρίσκεται πλέον η Βοσνία/Ερζεγοβίνη η οποία βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας, ενώ η αυριανή αντίπαλος, Λιθουανία βρίσκεται μόλις στην 105η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.