Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Λύγισε» στην Κωνσταντινούπολη ο Ατρόμητος

Γιουρόπα Λιγκ: «Λύγισε» στην Κωνσταντινούπολη ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2015 23:57
Ο Ατρόμητος «λύγισε» στην ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε με 3-0 στο «Σουκρού Σαράτσογλου», γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Εν αντιθέσει με το πρώτο ματς, ο Γκορμπούνοφ βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα και ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Περιστεριώτες κυνηγούσαν ένα… θαύμα μετά την ήττα με 1-0 στο Περιστέρι, όπου η ομάδα του Γρηγορίου αδικήθηκε κατάφωρα από την διαιτησία του Ιταλού διαιτητή, Ορσάτο.

Όλα κρίθηκαν από νωρίς, όταν στο 7ο λεπτό ο αφύλαχτος Φερναντάο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα, γκολ έκοψε τα πόδια του Ατρόμητου.

Οι παίκτες του Γρηγορίου φάνηκε ότι δεν πίστευαν στην ανατροπή και η Φενέρ μετουσίωσε την υπεροχή της σε δεύτερο γκολ στο 60’. Μετά από ακίνδυνη σέντρα του Ερκίν, ο Γκορμπούνοφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 2-0 των Τούρκων.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 78’ ο Φερναντάο με δεύτερο προσωπικό γκολ, ενώ η ομάδα του Περέιρα είχε και δύο δοκάρια με Ερκίν (45+2’) και Νάνι (75’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.