Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2015 22:55
Την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ «σφράγισε» ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Μπρόντμπι στην Δανία και με συνολικό σκορ 6-1, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους. Κόστα (21’) και Ρασάνι (27’) τα γκολ του αγώνα.

Έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με αλλαγές κόντρα στην Μπρόντμπι και ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Δανία, «σφραγίζοντας» και τυπικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Η Μπρόντμπι ξεκίνησε το ματς πιέζοντας ψηλά τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει τους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα, η ομάδα του Τούντορ κατάφερε να προηγηθεί στο 21’ με κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε.

Η Μπρόντμπι απάντησε άμεσα, καθώς στο 27’ ο Ρασάνι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά, σε φάση που δημιουργήθηκε από ασθενής απόκρουση του Γλύκου σε κόρνερ του Έρικσεν.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την Μπρόντμπι και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.