Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαλοτέλι: «Θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της Μίλαν»

Μπαλοτέλι: «Θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της Μίλαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2015 14:10
Παίκτης της Μίλαν είναι ξανά ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του από την Λίβερπουλ με τη μορφή μονοετούς δανεισμού. «Θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου» δήλωσε ο Ιταλός φορ.

Ένα χρόνο μετά από την αποχώρηση του από τη Μίλαν για λογαριασμό της Λίβερπουλ, ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι και πάλι «ροσονέρο».

Η ομάδα του Μιλάνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τους «κόκκινους» και ο «Super Mario» δήλωσε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε:

«Θα αποδεχτώ οποιοδήποτε κανονισμό από τον σύλλογο. Θα παίζω γνωρίζοντας ότι θα μου δίνονται οι ευκαιρίες που αξίζω και όταν θα το θεωρεί σωστό ο προπονητής μου. Δεν έχω ξεχάσει να παίζω ποδόσφαιρο. Έχω κίνητρο, ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά» δήλωσε αρχικά στη «Gazzetta Dello Sport» ο Μπαλοτέλι.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Οφείλω πολλά στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Εκείνος με ξέρει από τότε που είμαι παιδί. Ο κόσμος ακούει διάφορα για μένα, πολλά υπερβολικά πράγματα λέγονται και γράφονται, αλλά ο Σίνισα ήθελε να με κοιτάξει στα μάτια και να δει αν έχω το κίνητρο που απαιτείται. Με άκουσε χωρίς να επηρεάζεται από άλλους και γι’ αυτό του είμαι ευγνώμων.

Του είπα ότι κατάλαβα τα λάθη μου και πως αν μου έδινε την ευκαιρία δεν θα τον απογοήτευα. Του είπα πως θα αποδεχτώ κάθε του απόφαση και δεν θα κάνω λάθη. Θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Δεν είμαι πλέον το μαύρο πρόβατο. Τότε ήμουν ένα παιδί, τώρα είμαι άντρας
»

Για το αποτυχημένο πέρασμα του από την Λίβερπουλ, τόνισε: «Αποδέχομαι τα λάθη μου, όμως το σύστημα του Μπρένταν Ρότζερς δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά μου. Στην αρχή έχασα αρκετά εύκολα γκολ και μετά δεν μου παρουσιάστηκαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρω. Λίγη κακή τύχη, τραυματισμοί… Ήταν ένα χάος. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα. Αποδέχτηκα τις επιλογές του προπονητή και πάντα συμπεριφερόμουν ως επαγγελματίας» δήλωσε ο Ιταλός και πρόσθεσε:

«Τον τελευταίο χρόνο δεν υπήρχαν προβλήματα με την προσωπική μου ζωή. Μπορεί να ανέβαζα καμιά φωτογραφία στο Instagram από εστιατόριο, όμως αυτό δεν σήμαινε ότι δεν προπονούμουν, ακόμα και εάν δεν έπαιζα. Προπονήθηκα σκληρά, αρκετές φορές δύο φορές τη μέρα και επίσης ακολουθούσα ατομικό πρόγραμμα για αρκετό καιρό. Ήταν δύσκολο, αλλά αν δεν το έκανα, θα ήμουν ψόφιος στη χθεσινή προπόνηση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.