Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ, στους ομίλους Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν ΤΣΣΚΑ και ΜΠΑΤΕ

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ, στους ομίλους Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν ΤΣΣΚΑ και ΜΠΑΤΕ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2015 23:42
Ο ΑΠΟΕΛ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Αστάνα στην Κύπρο και δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκριση για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία ο ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Αστάνα στην Κύπρο και δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με 1-0.

Ο Στίλιτς έδωσε το προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60’, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως η Αστάνα «πάγωσε» το «ΓΣΠ» στο 84’ χάρη σε τέρμα του Μαξίμοβιτς.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Άστανα έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ομάδα από το Καζακστάν που θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σφράγισε» την πρόκριση με Ρούνεϊ


Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ, στους ομίλους Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν ΤΣΣΚΑ και ΜΠΑΤΕ
Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυε με 4-0 την Μπριζ στο Βέλγιο και με συνολικό σκορ 7-1, «σφράγισε» την επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από απουσία ενός έτους.

Η Γιουνάιτεντ είχε ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Όλντ Τράφορντ» και έκανε επίδειξη δύναμης στην Μπριζ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 10 αγώνων χωρίς γκολ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (20’, 49’, 57’) με κοντινά πλασέ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 63’ ο Ερέρα, μετά από λάθος στην άμυνα της Μπριζ, ενώ ο Ερνάντες είχε ευκαιρία να χριστεί και αυτός σκόρερ στο 81’, ωστόσο αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Έτσι, μετά από απουσία ενός έτους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Πόρτο με 20 συμμετοχές στους ομίλους.

Τριάρα πρόκρισης για Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ, στους ομίλους Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν ΤΣΣΚΑ και ΜΠΑΤΕ
Έχοντας βασικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, η Λεβερκούζεν κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Λάτσιο στην «Μπάι Αρίνα» και θα δώσει το «παρών» στην αυριανή κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ασπιρίνες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας στόχο να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Ολίμπικο» και κατάφεραν να προηγηθούν στο 40’ με ωραίο σουτ του Τσαλχάνογλου μέσα από την περιοχή.

Στο 48’ ο Μεχμέντι έδωσε σκορ πρόκρισης στην γερμανική ομάδα και το έργο της Λάτσιο έγινε ακόμα δυσκολότερο στο 68’ λόγω αποβολής του Μαουρίσιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Μπελαραμπί, «σφραγίζοντας» την πρόκριση της Λεβερκούζεν στους ομίλους.

Η ΤΣΣΚΑ απέκλεισε την Σπόρτινγκ


Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ, στους ομίλους Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν ΤΣΣΚΑ και ΜΠΑΤΕ
Η Σπόρτινγκ προηγήθηκε με 1-0 στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως οι Ρώσοι έκαναν την ανατροπή (3-1) και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Χόρχε Ζεσούς είχε το προβάδισμα μετά το 2-1 της Λισαβόνας και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο 36’ με γκολ του Γκουτιέρεζ. Ωστόσο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα των Πορτογάλων και έφερε… τούμπα το ματς με δύο τέρματα του Ντουμπιά (49’, 72’), ο οποίος είχε σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 85’ ο Μούσα και επέτρεψε στους Ρώσους να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους για 3η διαδοχική φορά και 9η συνολικά. Να σημειωθεί πως τέσσερα λεπτά πριν το 3ο γκολ των γηπεδούχων, η Σπόρτινγκ βρήκε δίχτυα με τον Σλιμανί, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα για επιθετικό φάουλ στον παίκτη που βρίσκονταν δίπλα στον σκόρερ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των Πορτογάλων.

Γλυκιά ήττα για ΜΠΑΤΕ


Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ηττήθηκε με 2-1 από την Παρτιζάν στην Σερβία, ωστόσο πήρε την πρόκριση μετά και το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λευκορωσία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, αλλά η ΜΠΑΤΕ κατάφερε να προηγηθεί στο 25’ με γκολ του Στάσεβιτς, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά την πρόκριση.

Η Παρτιζάν ισοφάρισε στο 74’ με αυτογκόλ του Ζάβνερτσι και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με ανάποδο ψαλίδι του Σάπονιτς, ωστόσο χρειάζονταν ακόμα ένα γκολ και το τελικό 2-1 έδωσε την πρόκριση τους Λευκορώσους










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.