Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Βαλένθια, Μάλμε, Μακάμπι, Σαχτάρ και Ντιναμό

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Βαλένθια, Μάλμε, Μακάμπι, Σαχτάρ και Ντιναμό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2015 23:59
Η Βαλένθια ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Μονακό, ωστόσο έχοντας… προίκα το 3-1 του πρώτου ματς, εξασφάλισε την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια. Μάλμε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σαχτάρ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήραν τα άλλα εισιτήρια της βραδιάς.

Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ… πέταξαν οι «νυχτερίδες»! Η Βαλένθια ηττήθηκε με 2-1 από την Μονακό στο Πριγκιπάτο, ωστόσο «σφράγισε» την πρόκριση χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα.

Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Νούνο θα εξασφάλιζε άνετα την πρόκριση, όταν στο 6ο λεπτό ο Νεγρέδο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φαμπίνιο και άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ.

Η Μονακό χρειάζονταν τρία γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση, ωστόσο δεν πέταξε λευκή πετσέτα. Ο Ράγκι ισοφάρισε σε 1-1 στο 17’ και στο 75’ ο Ετζιετζίλε ολοκλήρωσε την ανατροπή, μετά από αδράνεια στην άμυνα της Βαλένθια.

Οι Μονεγάσκοι είχαν την πλήρη υπεροχή και πίεσαν για το 3ο γκολ που θα έστελνε το ματς στον έξτρα χρόνο, όμως η Βαλένθια κράτησε το 2-1 και επέστρεψε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από δύο χρόνια

Μάλιστα, με την πρόκριση της Βαλένθια, η Ισπανία θα έχει πέντε εκπροσωπήσεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο, Βαλένθια και Σεβίλλη ως κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ) και έγινε η πρώτη χώρα που πετυχαίνει κάτι ανάλογο.

Αγχωτική πρόκριση για Σαχτάρ


Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Βαλένθια, Μάλμε, Μακάμπι, Σαχτάρ και Ντιναμό
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Λβιβ, Σαχτάρ και Ραπίντ Βιέννης ήρθαν ισόπαλες 2-2, με την ουκρανική ομάδα να εξασφαλίζει την πρόκριση χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα στην Αυστρία.

Και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού! Στο 10’ ο Μάρλος άνοιξε το σκορ για την Σαχτάρ, όπως και στο πρώτο ματς, όμως η Ραπίντ Βιέννης γύρισε το σκορ χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Σάουμπ (13’) και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χόφμαν (22’).

Η Σαχτάρ ισοφάρισε σε 2-2 στο 27’ με τον Γκλάντκι, όμως η ομάδα του Λουτσέσκου είδε το… χάρο με τα μάτια της στο 90+5’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέτσου και ασθενή απόκρουση του Πιάτοβ, ο Πρόσενικ σημάδεψε το δεξί δοκάρι! Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σαχτάρ θα δώσει το «παρών» στους ομίλους για 6η σερί φορά.

Με ανατροπή η Μάλμε, φωνάζει η Σέλτικ


Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Βαλένθια, Μάλμε, Μακάμπι, Σαχτάρ και Ντιναμό
Η Μάλμε κέρδισε με 2-0 την Σέλτικ στην Σουηδία, ανέτρεψε το 3-2 του πρώτου αγώνα στη Σκωτία και προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Η περυσινή αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Μάρκους Ρόσενμπεργκ και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 54’ με αυτογκόλ του Ντέντρικ Μπογιάτα, έπειτα από κεφαλιά του Φελίπε Καρβάλιο.

Από την πλευρά της, η Σέλτικ δικαιούται να φωνάζει, καθώς στο 41’ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μπίτον, τη στιγμή που στην ίδια φάση ο αμυντικός της Μάλμε έκανε χέρι!

Η Μακάμπι απέκλεισε τη Βασιλεία


Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Βαλένθια, Μάλμε, Μακάμπι, Σαχτάρ και Ντιναμό
Την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Βασιλεία στο «Μπλούμφιλντ» και εξασφάλισαν το εισιτήριο σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία.

Ο Λούκα Τσούφι έδωσε σκορ πρόκρισης την Βασιλεία στο 11’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Ζάχαβι «χτύπησε» ξανά για την Μακάμπι. Ο Ισραηλινός επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 24’, πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ σε 7 παιχνίδια προκριματικών.

Παρά τις προσπάθειες της Βασιλείας, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ελβετική ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Με τεσσάρα η Ντιναμό


Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Βαλένθια, Μάλμε, Μακάμπι, Σαχτάρ και Ντιναμό
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέλυσε με 4-1 την Σκεντερμπέου και εξασφάλισε την πρόκριση για τους ομίλους.

Η ομάδα του Πάουλο Μασάδο είχε ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 2-1 στην Αλβανία και «σφράγισε» την πρόκριση στην έδρα της χάρη στα γκολ των Σουντάνι (9’, 80’), Χόντζιτς (15’) και Τάραβελ (55’).

Ισοφάρισε προσωρινά με τον Εσκεντρίνια (10’) η Σκεντερμπέου, η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γκονσάλο (48’) και θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.