Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπλάτερ: «Δεν υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο»

Μπλάτερ: «Δεν υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2015 01:24
Συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε ο Σεπ Μπλάτερ στο «BBC». Ο παραιτηθείς πρόεδρος της FIFA ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο παρά μόνο μεμονωμένα περιστατικά, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι καθαρός και το όνομα του δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο που ξέσπασε στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε ο Σεπ Μπλάτερ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι οργανωμένο παρά μόνο μεμονωμένα περιστατικά:

«Δεν είναι αλήθεια και αυτά που ακούγονται, είναι κατασκευασμένα. Το θεσμικό όργανο δεν είναι διεφθαρμένο και δεν υφίσταται διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει διαφθορά για μεμονωμένα άτομα και όχι κάτι οργανωμένο», ανέφερε ο Μπλάτερ λίγους μόλις μήνες μετά το σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε στους κόλπους της FIFA.

Ο ίδιος σχολίασε τον εαυτό του, αναφέροντας: «Ξέρω τι έχω κάνει, τι δεν έχω κάνει και έχω να πω πως είμαι καθαρός. Έχω ήσυχη την συνείδησή μου και γνωρίζω πως είμαι ειλικρινής ως άνθρωπος. Παραιτήθηκα γιατί ήθελα να προστατεύσω την FIFA. Μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου. Είμαι αρκετά δυνατός».

Σε ερώτηση για την διάδοχή κατάσταση στην προεδρία της FIFA και το αν θα είναι ο Μισέλ Πλατινί, απάντησε: «Μη ρωτάτε τον εκλεγμένο πρόεδρο να κάνει σχόλιο για τη μάχη της προεδρίας. Δε με νοιάζει, το κογκρέσο θα αποφασίσει, όχι εγώ»

*η φωτογραφία είναι από παλιότερη συνέντευξη Τύπου, όπου κωμικός εισέβαλε στην αίθουσα και πέταξε χαρτονομίσματα στον Μπλάτερ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.