Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Εσιέν στο Αγρίνιο

Με Εσιέν στο Αγρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 18:14
Ο Μίκαελ Εσιέν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του. Δείτε τους εκλεκτούς του Αναστασίου.

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, ο Μίκαελ Εσιέν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γκανέζος μέσος βρίσκεται στους εκλεκτούς του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Πλέον μένει να φανεί αν ο έμπειρος άσος θα κάνει ντεμπούτο ή θα μείνει στον πάγκο ενόψει και της ρεβάνς με την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει δηλωθεί στην UEFA και έχει δικαίωμα συμμετοχής για το ματς με τους Αζέρους.

Στην προπόνηση της Κυριακής, ο Κλωναρίδης και ο Κότσαρης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν εκτός, όπως και ο Βέμερ, λόγω προβλήματος στη μύτη. Στην Αθήνα θα μείνει και ο Λουντ που θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου ένα μήνα, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Τριανταφυλλόπουλος και Δώνηw.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Εσιέν και Καλτσάς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.