Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη γκέλα για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη γκέλα για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2015 16:49
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε την αστοχία της κόντρα στην Νιούκαστλ και υπέπεσε στην πρώτη γκέλα της σεζόν, μένοντας στο 0-0 με τις «καρακάξες» στο «Όλντ Τράφορντ». Ακυρώθηκε γκολ του Ρούνεϊ.

Μετά από δύο σερί νίκες με 1-0 κόντρα σε Τότεναμ και Άστον Βίλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με την Νιούκαστλ στο «Όλντ Τράφορντ», γνωρίζοντας την πρώτη απώλεια της σεζόν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τελείωσαν το παιχνίδι με 20 τελικές, είχαν δοκάρι με τον Σμόλινγκ στο 90’, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Εξαίρεση αποτελεί η φάση του Ρούνεϊ στο 4ο λεπτό, με τον Άγγλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κρουλ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια πολύ οριακή φάση.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους και στο 15’ είδε τον Κρουλ να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μάτα. Έξι λεπτά μετά ο Ολλανδός γκολκίπερ μπλόκαρε το πλασέ του Ντεπάι και στο 23’ η Νιούκαστλ «άγγιξε» το 1-0, όταν η κεφαλιά του Μίτροβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ευκαιρία του Σέρβου φορ τόνωσε τη ψυχολογία της Νιούκαστλ, η οποία ισορρόπησε και στο 42’ απείλησε ξανά με σουτ του Πέρεθ, όμως ο Ρομέρο απόκρουσε με τα ακροδάχτυλα.

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα ωστόσο μέχρι το 70’ δεν είχε δημιουργήσει τη μεγάλη φάση κόντρα στην Νιούκαστλ. Τα πράγματα άλλαξαν στη συνέχεια, αφού στο 73’ το σουτ του Μάτα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κρουλ, ενώ στο 76’ ο Ολλανδός γκολκίπερ μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Σο.

Στο 80’ ο Κρουλ απόκρουσε με το πόδι το πλασέ του Ερνάντες σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ των δύο παικτών και πέντε λεπτά μετά ο Κολοτσόνι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βαλέντσια από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η Γιουνάιτεντ συνέχιζε να απειλεί, έχοντας δοκάρι στο 90’ με κεφαλιά του Σμόλινγκ και στην κόντρα η Νιούκαστλ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Τοβέν δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από γύρισμα του Σισέ. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Κάρικ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, με το 0-0 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.