Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Η Φενέρ τη νίκη, ο Ατρόμητος τα παράπονα

Γιουρόπα Λιγκ: Η Φενέρ τη νίκη, ο Ατρόμητος τα παράπονα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2015 22:56
Με γκολ του Φαν Πέρσι στο 89’ το οποίο έπρεπε να ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Φωνάζουν για δύο πέναλτι και αποβολή οι Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος για 88 λεπτά κρατούσε στα χέρια του το 0-0 με την Φενέρμπαχτσε, αλλά στο 89’ ο Φαν Πέρσι χάρισε στους Τούρκους τη νίκη με 1-0 στο Περιστέρι, με γκολ που θα έπρεπε να ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ, αφού ο Ολλανδός έσπρωξε τον Μπιτόλο.

Η διαιτησία του Ορσάτο ήταν απαράδεκτη, αφού εκτός από το γκολ, ο Ιταλός έκλεισε τα μάτια σε δύο πέναλτι και δεν απέβαλε παίκτη της Φενέρμπαχτσε προκαλώντας τις αποδοκιμασίες της εξέδρας.

Κρίμα για τον Ατρόμητο, ο οποίος κοίταξε στα… μάτια την πανάκριβη ομάδα του Περέιρα και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ. Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Περιστεριώτες, που ψάχνουν ένα… θαύμα στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στην Τουρκία.

Στο ίδιο έργο θεατές οι οπαδοί του Ατρόμητου, αφού οι αποφάσεις του Ιταλού ρέφερι ξύπνησαν μνήμες απ' το παιχνίδι με την Νιούκαστλ το 2012 στο Περιστέρι, όπου ο Ελβετός διαιτητής, Στέφαν Στούντερ είχε αρνηθεί δύο πέναλτι στον Ατρόμητο και οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με 1-0, μένοντας εκτός ομίλων.

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Η Φενέρ τη νίκη, ο Ατρόμητος τα παράπονα
Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς, πίεζε ψηλά τους αμυντικούς της Φενέρ και είχε τον έλεγχο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Η ομάδα του Γρηγορίου είχε δύο καλές στιγμές με εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία (4’) και μακρινό σουτ του Κιβρακίδη (14’), ενώ η πρώτη σημαντική φάση για τη Φενέρ ήρθε στο 18’ με τον Σο.

Μετά από γύρισμα του Οζμπαϊρακλί, ο Σενεγαλέζος δεν βρήκε την μπάλα στην περιοχή και οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν σωτήρια.

Ο Σο απείλησε ξανά στο 21’ με άστοχο σουτ στην κίνηση και στο 29’ οι Τούρκοι «άγγιξαν» το 1-0 με κεφαλιά του Φερναντάο, υποχρεώνοντας τον Γκορμπούνοφ σε επέμβαση και την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι!

Ένα λεπτό μετά ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει αυτός το προβάδισμα, καθώς ο Ναπολεόνι βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Βολκάν, μετά από μπαλιά του Ουμπίδες, όμως ο Τούρκος τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν.

Στο 32’ ο Γκορμπούνοφ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ντιέγκο και στο 39’ οι Περιστεριώτες δικαιούνται να φωνάζουν, αφού ο Ερκίν τράβηξε ξεκάθαρα τον Μαρσελίνιο στην περιοχή, με τη Φενέρ να γλιτώνει και το πέναλτι αλλά και την αποβολή του Τούρκου αμυντικού που είχε ήδη κίτρινή!

Ο Γκορμπούνοφ πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη επέμβαση στο 39’, διώχνοντας τη μπάλα σε κοντινή κεφαλιά του Σο, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Η Φενέρ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 51’ «άγγιξε» ξανά το 1-0, όμως για ακόμα μια φορά ο Γκορμπούνοφ δήλωσε «παρών», διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Σόουζα. Οι Τούρκοι πίεζαν ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και στο 69’ είχαν νέα σπουδαία στιγμή με σουτ του Σο από το ύψος της περιοχής.

Ο Ατρόμητος άντεχε την πίεση των φιλοξενούμενων και στο 81’ είδε τον διαιτητή να του αρνείται δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Ναπολεόνι από τον Μπα. Ωστόσο, ο Ιταλός διαιτητής δεν έμεινε εκεί, αφού στο 89’ έκλεισε τα μάτια (μάλλον κυριολεκτικά…) στη κεφαλιά-γκολ του Φαν Πέρσι, αφού ο Ολλανδός έσπρωξε ξεκάθαρα τον Μπιτόλο και το τέρμα δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ - Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Γοδόι, Ουσέρο – Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (85' Λε Ταλέκ), Μαρσελίνιο – Ναπολεόνι

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν - Οζμπαϊρακλί, Μπρούνο Άλβες, Μπα, Γκιονούλ – Σόουζα, Μεϊρέλες (71’ Μεχμέτ Τοπάλ) - Ντιέγκο, Νάνι - Φερναντάο, Σο (79' Φαν Πέρσι)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.