Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνάντηση με Πέρεθ για Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Συνάντηση με Πέρεθ για Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2013 17:23
Κοντά στην απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται η Γιουβέντους, με ανθρώπους των «μπιανκονέρι» να έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ την Κυριακή ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στα υπόψη και οι Γιόβετιτς, Τέβες.

Ο Αργεντινός επιθετικός ο οποίος δήλωσε πως θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή απομένει και το τελικό «οκ» της «βασίλισσας», με ανθρώπους της Γιουβέντους να έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να διαπραγματευθούν για το ποσό της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαιτήσεις των «μερέγχες» αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο εκτιμάται πως ο πρόεδρος της Ρεάλ θα ρίξει τις απαιτήσεις του έπειτα από τη συνάντηση που θα έχει με τους ανθρώπους της «Γηραιάς Κυρίας».

Από την άλλη, σε περίπτωση που τελικώς η περίπτωση του Ιγκουαΐν δεν τελειώσει θετικά, η ιταλική ομάδα εξετάζει ως εναλλακτικές λύσεις τους Κάρλος Τέβες και Στέβαν Γιόβετιτς για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.