Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Μαρσέιγ ο Μίτσελ

Ανέλαβε την Μαρσέιγ ο Μίτσελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2015 18:12
Ο Μίτσελ είναι ο αντικαταστάτης του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Από τον Ολυμπιακό του Πειραιά στον Ολυμπιακό της Μασσαλίας ο Μίτσελ! Ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» ανέλαβε την τεχνική ηγεσίας της Μαρσέιγ, αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ήττα της ομάδας την πρώτη αγωνιστική του Σαμπιονά.

Ο 52χρονος, αναλαμβάνει την έκτη ομάδα στην προπονητική του καριέρα, μετά τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Μαδρίτης Β', Χετάφε, την Σεβίλλη και Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Γκαετάν Μπονγκ ευχήθηκε καλό... κουράγιο στους παίκτες της Μαρσέιγ, γράφοντας στο twitter: «Κουράγιο στους παίκτες της Μαρσέιγ. Το ζελέ και ο καθρέφτης θα είναι πιο σημαντικά από τις νίκες».

Σε αντίθεση με τον νυν αμυντικό της Μπράιτον, ο Ρομπέρτο εκθείασε τον Μίτσελ, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον Ισπανό: «Καλή τύχη στον Μίτσελ στην νέα του καριέρα. Χωρίς αμφιβολία, ένας από τους κορυφαίους σε μια υπέροχή ομάδα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.