Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λευκή ισοπαλία με Ίντερ η ΑΕΚ (video)

Λευκή ισοπαλία με Ίντερ η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2015 00:40
Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Ίντερ στην Ανκώνα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού δεν απειλήθηκε για 80 λεπτά από τους «νερατζούρι», διάστημα που έπαιζε με τους βασικούς της ποδοσφαιριστές. Εξαιρετική εμφάνιση του Ανέστη στα τελευταία λεπτά.

Μετά την ισοπαλία στο φιλικό με τη Σεβίλλη (1-1), η ΑΕΚ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, μένοντας στο 0-0 με την Ίντερ στην Ανκώνα.

Η «Ένωση» έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στην τακτική και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να απειλήσει την εστία της για 80 λεπτά παιχνιδιού.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κινδύνεψε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν άλλαξε όλη η ομάδα, ωστόσο ο Ανέστης πραγματοποίησε τρεις εξαιρετικές αποκρούσεις, κρατώντας το μηδέν. Μάλιστα ο Γροντής είχε μεγάλη ευκαιρία με τετ-α-τετ στο 90’ για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Το ματς:


Λευκή ισοπαλία με Ίντερ η ΑΕΚ (video)
Από τα πρώτα λεπτά, η ΑΕΚ πίεζε ψηλά τους παίκτες της Ίντερ, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία των «νερατζούρι». Η ιταλική ομάδα είχε την κατοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Ικάρντι στο 31’, το οποίο απόκρουσε δύσκολα ο Μπαρόχα.

Οι παίκτες του Δέλλα παίζοντας πολύ οργανωμένα, έκλεισαν τους διαδρόμους και δεν επέτρεπαν στους Ιταλούς να φτάνουν εύκολα στην εστία του Μπαρόχα. Βέβαια και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να απειλήσει την Ίντερ, έχοντας ως μοναδική στιγμή ένα άστοχο σουτ του Μπαρμπόσα στο 44’.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος παρότι ο Δέλλας έκανε τις πρώτες του αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τους Σοϊλέδη και Πλατέλλα αντί των Ντίντακ και Βάργκας. Η Ίντερ είχε την υπεροχή και έψαχνε τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΚ, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι «νερατζούρι» απείλησαν για πρώτη φορά στο 73’ και στο 75’ με δύο σουτ του Γιόβετιτς, ενώ ενδιάμεσα η «Ένωση» είχε σημαντική στιγμή για να πάρει το προβάδισμα. Ο Γκάλο έβγαλε ωραία σέντρα για τον Τζεμπούρ από τα δεξιά, όμως ο Αλγερινός δεν έβαλε καλά το κεφάλι του και η μπάλα έφυγε άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Δέλλας αντικατέστησε όλους τους παίκτες, με αποτέλεσμα η «Ένωση» να χάσει το ρυθμό της. Η Ίντερ που προχώρησε σε μόλις τρεις αλλαγές, πίεσε ασφυχτικά στο τελευταίο δεκάλεπτο και είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί, όμως ο Ανέστης κράτησε το μηδέν.

Ο Έλληνας πορτιέρο είπε «όχι» σε σουτ των Κοντογκμπιά (82’) και Μανάι (83’, 89’), ενώ στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ πήγε να «κλέψει» τη νίκη, όμως ο Γροντής αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Χαντάνοβιτς.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόσιο (76’ Ναγκατόμο), Μιράντα, Μουρίγιο, Χουάν Ζέσους, Κοντογκμπιά, Νουκουρί, Μεδέλ (76’ Μανάι), Μπρόζοβιτς, Γιόβετιτς, Ικάρντι (55’ Παλάσιο)

ΑΕΚ: Μπαρόχα (64’ Ανέστης), Γκάλο (76’ Γροντής), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος (56’ Αρθο), Ντίντακ (46’ Σοϊλέδης), Σιμόες (76’ Φαγιέ), Γιόχανσον (76’ Ζοριτς), Ανάκογλου (56’ Κρισάντους), Βάργκας (46’ Πλατέλλας), Μπαρμπόσα (69’ Βασιλαντωνόπουλος), Αραβίδης (56’ Τζιμπούρ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.