Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεταγραφική ενίσχυση για Τσέλσι μετά την ήττα

Μεταγραφική ενίσχυση για Τσέλσι μετά την ήττα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2015 20:55
Αμέσως μετά τη βαριά ήττα της από την Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαμπά Ραχμάν από την Άουγκσμπουργκ προκειμένου να καλύψει το κενό του Φιλίπε Λουίς.

Μετά την ήττα… μεταγραφή! Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαμπά Ραχμάν από την Άουγκσμπουργκ.

Ο 21χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα και η Τσέλσι κινήθηκε την απόκτηση του προκειμένου να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Φιλίπε Λουίς.

Το κόστος της μεταγραφής δεν έγινε γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα υπολογίζεται κοντά στα 20 με 28 εκατ. ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι η Άουγκσμπουργκ τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι από την Γκρόιτερ Φιρτ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των «μπλε», ο Ραχμάν πρόκειται για «έναν επιθετικό φουλ-μπακ, ο οποίος μπορεί να παίξει επίσης ως μέσος ή ως εξτρέμ και την περασμένη σεζόν είχε τα περισσότερα επιτυχημένα τάκλιν στην Μπουντεσλίγκα. Επίσης, επιχείρησε τις περισσότερες σέντρες από τα αριστερά από οποιονδήποτε άλλον παίκτη στο πρωτάθλημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι είχε μείνει χωρίς αριστεροπόδαρο μπακ μετά την αποχώρηση του Λουίς και δεν αποκλείεται μετά την προσθήκη του Ραχμάν να δούμε τον Αθπιλικουέτα στο δεξί άκρο της άμυνας των «μπλε», αφού οι μέχρι πρότινος εμφανίσεις του Ιβάνοβιτς είναι απογοητευτικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.