Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμπέντ: «Τους είπα ότι θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό»

Αμπέντ: «Τους είπα ότι θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2015 03:32
Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε στους ανθρώπους της Νιούκαστλ ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι απέρριψε την πρόταση της Φορτούνα.

Σε συνέντευξη του στο «Goal», ο Μεχντί Αμπέντ δηλώνει ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ για την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο ίδιος τόνισε πως έχει συμβόλαιο και η κατάσταση δεν είναι στα χέρια του, ωστόσο πρόσθεσε πως το ποσό που ζητάει η Νιούκαστλ είναι αρκετά μικρότερο από τα 2 εκατ. ευρώ που έχουν ακουστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλγερινός ειδοποιήθηκε από τον Στιβ Μακλάρεν να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του, αφού δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν στην Νιούκαστλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Goal»:


-για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Σαφώς και είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και δεν χρειάζεται, νομίζω, να σας πω ότι θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ομάδα και να φορέσω ξανά τα πράσινα. Πέρασα εξαιρετικά στο διάστημα της παρουσίας μου στην Αθήνα, ξέρω την φιλοσοφία της ομάδας, τους προπονητές, τους περισσότερους παίκτες και φυσικά τον κόσμο και τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο. Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι πρόσφατα μίλησα με τη διοίκηση της Νιούκαστλ και τους τα είπα αυτά τα πράγματα και γενικώς ότι η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα του κλαμπ στο οποίο ανήκω, και έχω συμβόλαιο, τι θα αποφασίσει για το μέλλον μου».

-για τις επαφές Παναθηναϊκού και Νιούκαστλ: «Με τον προπονητή ή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχω πραγματοποιήσει κάποια επαφή τον τελευταίο καιρό. Γνωρίζω όμως ότι υπάρχουν συνομιλίες με τη Νιούκαστλ και περιμένω τις εξελίξεις. Η Νιούκαστλ επίσης με έχει ενημερώσει ότι δεν με υπολογίζει για τη φετινή σεζόν, αλλά έχω κάνει κανονικά προετοιμασία, αισθάνομαι καλά και βρίσκομαι σε αναμονή. Δεν είναι στο χέρι μου το τι θα γίνει και είμαι υποχρεωμένος να εξετάσω οποιαδήποτε πρόταση μου προκύψει ή μου προταθεί από το κλαμπ. Υπάρχουν κι άλλες προοπτικές εκτός του Παναθηναϊκού, κυρίως από ομάδες που αγωνίζονται στο Σαμπιονά της Γαλλίας».

-για το ενδιαφέρον που έχει δείξει Φορτούνα: «Η Φορτούνα ήταν μία ομάδα που έδειξε πράγματι έντονο ενδιαφέρον για να με αποκτήσει. Τους συνάντησα, μίλησα μαζί τους και το διαπίστωσα, όμως δεν είναι το κλαμπ στο οποίο θα ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Οπότε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας».

-για το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό: «Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορώ να σας μιλήσω με νούμερα και να σας πω το ύψος των χρημάτων που θέλησε να δώσει μία ομάδα για να με αποκτήσει. Αυτό που μπορώ να σας πω όμως είναι ότι τα ποσά αυτά δεν αληθεύουν. Δεν υπάρχει αυτό με τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι αρκετά λιγότερα τα χρήματα που ζητάει η Νιούκαστλ, απ΄ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.