Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σόου από Ρόμα και Τζέκο κόντρα στη Σεβίλλη (video)

Σόου από Ρόμα και Τζέκο κόντρα στη Σεβίλλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2015 00:42
Με τον Τζέκο να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του, η Ρόμα κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-4 τη Σεβίλλη στο «Ολίμπικο», ενώ είχε προηγηθεί με 6-0 στο 62’! Γκολάρα ο Τοροσίδης.

Όπως και κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, η Σεβίλλη έδειξε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και ηττήθηκε με 6-4 από την Ρόμα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Ολίμπικο».

Οι «τζιαλορόσι» ήταν καταιγιστικοί, καθώς μέχρι το 62’ είχαν φτάσει το σκορ στο αστρονομικό 6-0! Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Τζέκο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία.

Ο Βόσνιος χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να σκοράρει με τα χρώματα της νέας του ομάδας, ανοίγοντας το σκορ με εκπληκτικό σουτ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ρίκο. Στο 8’ ο Τοροσίδης «έγραψε» το 2-0 με ατομική ενέργεια και όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 42’ Πιάνιτς, Σαλάχ και Τζέκο συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο τελευταίος «έγραψε» το 3-0 από κοντά.

Δύο λεπτά μετά ο Βόσνιος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ναϊνγκολάν, ενώ στο 56’ ο Σαλάχ έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 62’ ο Τότι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 6-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ωστόσο το τελευταίο μισάωρο άνηκε στην Σεβίλλη, η οποία μείωσε με τα γκολ των Ντένις Σουάρεθ (70’, 77’), Κόκε (83’) και Ρέγες (86’) για το τελικό 6-4.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.