Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2015 23:44
Με γκολ του Γιανουζάι στο 29’, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και έκανε το 2x2 στην Πρέμιερ Λιγκ.

O Αντνάν Γιανουζάι πήρε τη θέση του Άσλεϊ Γιάνγκ στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 29’ χάρισε την ομάδα του τη νίκη μέσα στο «Βίλα Παρκ» της Άστον Βίλα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν ξανά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο κράτησαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα και έκαναν το 2x2 στο πρωτάθλημα, πριν το πρώτο ματς με την Μπριζ για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ δυσκολεύονταν να διασπάσει την άμυνα της Άστον Βίλα και χρειάστηκε την εξαιρετική πάσα του Μάσα για να τα καταφέρει! Στο 29’, ο Ισπανός βρήκε με εκπληκτική κάθετη πάσα τον Γιανουζάι, ο οποίος απέφυγε όμορφα τον αντίπαλο του και «έγραψε» το 1-0 με ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη, η Άστον Βίλα μπήκε πιο δυνατά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 48’, μετά από λάθος γύρισμα του Μάτα, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-1 όμως το σουτ του Αγιού ήταν άστοχο, ενώ στο 53΄ ο Αγκμπολαχόρ έπιασε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ, όμως ο Ρομέρο μπλόκαρε σταθερά.

Βλέποντας την Άστον Βίλα να ψάχνει το γκολ, ο Λουίς Φαν Χαάλ ενίσχυσε τη μεσαία γραμμή με τους Σβάινστάιγκερ και Ερέρα αντί των Κάρικ και Γιανουζάι, κόβοντας το ρυθμό των γηπεδούχων.

Η Γιουνάιτεντ πήρε τον έλεγχο και στο 73’ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως ο Ντεπάι αστόχησε από κοντά μετά από εξαιρετική πάσα του Μάτα. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία κλασική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα, χωρίς να κλέψουν τις εντυπώσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.