Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσεσλίγκα: Ξεκίνησε με πεντάρα η Μπάγερν! (video)

Μπουντσεσλίγκα: Ξεκίνησε με πεντάρα η Μπάγερν! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2015 23:27
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Μπάγερν στο νέο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε με 5-0 το Αμβούργο στο Μόναχο. Μπενατιά (27’), Λεβαντόφσκι (53’), Μίλερ (69’, 73’) και Ντάγκλας Κόστα (87’) τα γκολ των Βαυαρών.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στο Αμβούργο η Μπάγερν. Οι Βαυαροί πήραν εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη με 5-0 στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα και ξεκίνησαν με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους.

Έχοντας βασικούς τους νεοαποκτηθέντες Βιδάλ και Ντάγκλας Κόστα, η Μπάγερν χρειάστηκε 27 λεπτά για να πετύχει το πρώτο της γκολ, σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά του Μπενατιά. Οι Βαυαροί πάτησαν… γκάζι στην επανάληψη και «καθάρισαν» τη νίκη με σκόρερ τους Λεβαντόφσκι και Μίλερ.

Στο 53’ ο Πολωνός «έγραψε» το 2-0 με σουτ από το ύψος του πέναλτι και στο 69’ ο Μίλερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από «γλυκιά» σέντρα του Ντάγκλας Κόστα.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Γερμανός πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, μετά από ωραία ασίστ του Λεβαντόφσκι και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντάγκλας Κόστα, σκοράροντας στο 87’ με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.