Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Δεν πωλείται ο Στόουνς»

Μαρτίνεθ: «Δεν πωλείται ο Στόουνς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2015 13:46
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ξεκαθάρισε πως η Έβερτον δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Τζον Στόουνς σε οποιαδήποτε ομάδα, με αφορμή το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του.

Παίκτης της Έβερτον θα παραμείνει ο Τζον Στόουνς, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Παρά το ζεστό ενδιαφέρον της Τσέλσι, ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται, θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια αποχώρησης του 21χρονου αμυντικού:

«Το έχω ξαναπεί. Ο παίκτης δεν πωλείται και εδώ τελειώνει το όλο θέμα. Η κατάσταση μας ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. Δεν είμαστε σύλλογος που πουλάει παίκτες και χάνει τις καλύτερες μονάδες του. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και ανυπομονούμε να δούμε τα καλύτερα από αυτόν τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Μαρτίνεθ.

Υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι έχει καταθέσει ήδη δύο επίσημες προτάσεις για τον 21χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό (η τελευταία ύψους 36 εκατ. ευρώ), ωστόσο η απάντηση της Έβερτον ήταν αρνητική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «ζαχαρωτά» προχώρησαν στην απόκτηση του 18χρονου αμυντικού Μέισον Χόλγκεϊτ από την Μπάρνσλεϊ, ωστόσο ο Μαρτίνεθ ξεκαθάρισε πως η κίνηση αυτή δεν συνδέεται με τη φημολογούμενη αποχώρηση του Στόουνς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.