Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη φυλακή ο αρχηγός της Καμπάλα!

Στη φυλακή ο αρχηγός της Καμπάλα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2015 18:33
Στη σύλληψη του αρχηγού της Καμπάλα, Ζαβίντ Χουσεΐνοβ φέρεται ότι προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Αζερμπαϊτζάν, καθώς ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του Αζέρου δημοσιογράφου Ρασίφ Αλίγιεφ.

Στη φυλακή οδηγείται ο Τζαβίντ Χουσεΐνοφ σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν! Ο αρχηγός της Καμπάλα (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ) κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του Αζέρου δημοσιογράφου, Ρασίφ Αλίγιεφ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έξι άνδρες, μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε για την ενέργεια του Χουσεΐνοφ να πανηγυρίσει με τουρκική σημαία μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ένας από τους έξι άνδρες ήταν ο ξάδελφος του παίκτη, Ελσάν Ισμαΐλοφ, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ από τη Αζερμπαϊτζάν, το δικαστήριο αποφάσισε την τρίμηνη προφυλάκιση του ίδιου του αρχηγού της Καμπάλα, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια!

Η πλευρά του παίκτη θα καταθέσει έφεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον κριθεί ένοχος, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έως 12 χρόνια.

Ο άτυχος ρεπόρτερ, μίλησε για το περιστατικό λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή αναφέροντας πως: «πήγα στο ραντεβού και περίμεναν 5-6 άνθρωποι. Μου όρμησαν και άρχισαν να με χτυπάνε παντού. Πήραν το κινητό μου και εξαφανίστηκαν. Πήγα μόνος μου σε σταθμό πρώτων βοηθειών και μετά με μετέφεραν στο νοσοκομείο».

Η Καμπάλα έθεσε προσωρινά εκτός ομάδας τον Χουσεΐνοφ, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως οπαδοί της ομάδας αναφέρουν ότι το γήπεδο θα πλημμυρίσει με τουρκικές σημαίες στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τους Αζέρους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.