Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Πορτογαλίας: Ο Ζεσούς το σήκωσε κόντρα στην Μπενφίκα (video)

Σούπερ Καπ Πορτογαλίας: Ο Ζεσούς το σήκωσε κόντρα στην Μπενφίκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2015 01:31
Ο πρώτος τίτλος του Χόρχε Ζεσούς στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν απέναντι στην Μπενφίκα! Με γκολ του Καρίγιο, τα «λιοντάρια» κέρδισαν με 1-0 τους «αετούς» και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας για 8η φορά στην ιστορία τους. Βασικός ο Σάμαρης, ντεμπούτο ο Μήτρογλου.

Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανήκει ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Πορτογαλία. Τα «λιοντάρια» κέρδισαν με 1-0 την Μπενφίκα στο «Εστάδιο Αλγκάρβε» και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας για 8η φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το 2008.

Μετά από μια εξαετία στην Μπενφίκα, ο Χόρχε Ζεσούς βρέθηκε απέναντι στους «αετούς» και πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με τη Σπόρτινγκ χάρη σε γκολ του Καρίγιο (52’). Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ, ενώ οι «αετοί» φώναξαν για πέναλτι στο 59’ σε ανατροπή του Γκαϊτάν.

Βασικός ξεκίνησε ο Σάμαρης, ο οποίος στο 72’ έδωσε τη θέση του στον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε ντεμπούτο με τα χρώματα της Μπενφίκα, ωστόσο στο ενεργητικό του είχε μόνο ένα άστοχο σουτ λίγο πριν το φινάλε.

«Η Μπενφίκα φοβήθηκε την Σπόρτινγκ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα» δήλωσε ο Ζεσούς, ο οποίος στο φινάλε χτύπησε τον Ζόνας στο χέρι και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Φάσεις και γκολ:




Το επεισόδιο Ζεσούς-Ζόνας:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.