Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι η Μονακό, σοκ για Μαρσέιγ (videos)

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι η Μονακό, σοκ για Μαρσέιγ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2015 00:34
Η Μονακό ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής καθώς κέρδισε με ανατροπή (2-1) τη Νις στη Νίκαια. Θύμα έκπληξης έπεσε η Μαρσέιγ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Καέν στο Βελοντρόμ.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Σαμπιονά η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι κέρδισαν με 2-1 τη Νις στη Νίκαια, ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Ζερμέν (7’), γκολ που ανάγκασε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αλλάξει τα πλάνα του και να ρίξει στο ματς τον Μπερνάρντο Σίλβα αντί του Πάσαλιτς.

Ο Πορτογάλος άσος δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του αφού στο 45’ κέρδισε την αποβολή του Μποσκαλί και στο 51’ έφερε το ματς στα ίσα με ωραίο τελείωμα έπειτα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Η Μονακό είχε την υπεροχή και στο 62’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά του Κουρζάβα. Οι Μονεγάσκοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμα και έφυγαν με τη νίκη από τη Νίκαια.

Σοκ για Μαρσέιγ και Μονπελιέ


Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι η Μονακό, σοκ για Μαρσέιγ (videos)
Αντίθετα, με το… αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Μαρσέιγ, αφού οι Μασσαλοί ηττήθηκαν με 1-0 από την Καέν στο Βελοντρόμ.

Η ομάδα του Μπιέλσα πλήρωσε τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες και στο 27’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από σουτ-«κεραυνό» του Ντελόρ.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Καέν έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από τη Μασσαλία.

Σπουδαίο «διπλό» και για την Ανζέ, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Μονπελιέ εκτός έδρας, ενώ η Μπαστιά κέρδισε με 2-1 τη Ρεν στην Κορσική, ανατρέποντας το σκορ στο 2ο μέρος.

Με αυτογκόλ του Σορμπόν στο 89’, η Ναντ κέρδισε με 1-0 την Γκινγκάμπ, ενώ στο 0-0 έμεινε το ματς των νεοφώτιστων ανάμεσα σε Τρουά και Γκαζελέκ Αζαξιό.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.