Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοίταξε στα μάτια τη Σεβίλλη και άφησε υποσχέσεις (video)

Κοίταξε στα μάτια τη Σεβίλλη και άφησε υποσχέσεις (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2015 23:23
Στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας της, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σεβίλλη και κέρδισε το χειροκρότημα από περίπου 25.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Αραβίδης (3') και Ρέγες (19') τα γκολ.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ, όπου η «Ένωση» είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στην κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αραβίδης (3’) και Ρέγιες (19’) πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να αφήνει πολλές υποσχέσεις κυρίως με την εμφάνιση στο πρώτο μέρος.

«Είδα σήμερα μια ομάδα ανταγωνιστική, που στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να σκοράρει και άλλο τέρμα. Της εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε για την ΑΕΚ ο προπονητής της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι.

«Το αποτέλεσμα μπορεί να μας αδικεί αλλά αυτό είναι το τελευταίο που κοιτάζω. Αυτό που κρατάω είναι ότι τήρησαν κατά γράμμα ό,τι είπαμε. Νομίζω έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ένα φιλικό ήταν ελπίζω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος» τόνισε μεταξυ άλλων ο Τραϊανός Δέλλας.

Το ματς:


Κοίταξε στα μάτια τη Σεβίλλη και άφησε υποσχέσεις (video)
Η ΑΕΚ δεν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και είχε τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο 15λεπτο κόντρα στην σαφώς πιο έτοιμη Σεβίλλη, η οποία σε λίγες ημέρες θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η «Ένωση» είχε την πρώτη τελική στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Τζεμπούρ και στο 3’ κατάφερε να προηγηθεί με τον Αραβίδη. Ο Πλατέλλας επιχείρησε το σουτ έξω την περιοχή, μετά από λάθος του Μπέτο και ο Αραβίδης άλλαξε με το κεφάλι την πορεία της μπάλας, στέλνοντας τη στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά, πίεζαν συνεχώς τη Σεβίλλη και δεν άφηναν τους Ανδαλουσιανούς να απειλήσουν. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα του Έμερι κέρδιζε μέτρα και στο 19’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα χάρη σε εξαιρετικό σουτ του Ρέγιες από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ από τον 32χρονο, το οποίο χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Η Σεβίλλη έλεγχε το ρυθμό, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη ευκαιρία. Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε και μετά το 30’ ανέβασε ξανά ρυθμούς, φτάνοντας δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 39’ ο Αραβίδης βρήκε εξαιρετικά τον Τζεμπούρ, όμως ο Αλγερινός δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπέτο, ενώ στο 40’ ο Γκάλο έκανε τη σέντρα για τον Βάργκας, όμως η προβολή του δεύτερου δεν βρήκε στόχο.

Ο Έμερι προχώρησε σε αρκετές αλλαγές με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, το οποίο δεν είχε το ρυθμό του πρώτου. Η Σεβίλλη είχε την πρωτοβουλία, όμως η ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ ήταν εξαιρετική και δεν επέτρεψε στους Ανδαλουσιανούς να απειλήσουν σημαντικά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις δύο καλές στιγμές με τον Κακουτά, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Στο 72’ ο Γάλλος κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Γκάλο, ενώ στο 89’ δεν κατάφερε, υπό την πίεση των αμυντικών, να εκτελέσει σωστά από κοντά.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ είχε καλή στιγμή στο 82’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα (απόκρουσε ο Ρίκο), ενώ ο ίδιος απείλησε με σουτ στις καθυστερήσεις, στέλνοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο (74' Βασιλαντωνόπουλος), Κολοβέτσιος (67' Λαμπρόπουλος), Τζανετόπουλος (77' Φαγέ), Σοϊλέδης (75' Πεταυράκης), Γιόχανσον (74' Γροντής), Σιμόες (84' Σβάρνας), Πλατέλλας (75' Ζόριτς), Αραβίδης (68' Κρισάντους), Βάργκας (56' Μπαρμπόσα), Τζεμπούρ (62' Άρθο).

Σεβίλλη: Μπέτο (46' Ρίκο), Μαριάνο, Λουίσμι (46' Τρεμουλινάς), Σουάρες (46' Ιμόμπιλε), Εσκουδέρο (46' Κακουτά), Κριχόβιακ (61' Κριστόφορο), Ιμπόρα (46' Βιτόλο), Ρέγες (61' Γκονζάλες), Μπανέγα (61' Κοτάν), Κονοπλιάνκα (46' Κρον-Ντέλι), Γκαμεϊρό (46' Κόκε).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.