Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε με Κονέ η Έβερτον, εντυπωσιακό ντεμπούτο για Ρανιέρι

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε με Κονέ η Έβερτον, εντυπωσιακό ντεμπούτο για Ρανιέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2015 19:07
Με γκολ του Αρούνα Κονέ στο 86’, η Έβερτον ισοφάρισε σε 2-2 την Γουότφορντ στο «Γκούντισον Παρκ» και γλίτωσε την ήττα στην πρεμιέρα της στη Πρέμιερ Λιγκ. Πέταγε… φωτιές στην επίθεση η Λέστερ του Ρανιέρι, 4-2 την Σάντερλαντ.

Η Έβερτον τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Γουότφορντ και χρειάστηκε το γκολ του Αρούνα Κονέ για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο «Γκούντισον Παρκ», για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρότι νεοφώτιστη, η Γουότφορντ δεν μπήκε καθόλου ψαρωμένη στο ματς και στο 14’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με γκολ του Λαγιούν. Η Έβερτον άργησε να βρει τα πατήματα της, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με «κεραυνό» του Μπάρκλεϊ στο 76’.

Η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας (σ.σ. Ο διεθνής μπακ έπαιξε σε όλο το ματς και θα μπορούσε να σκοράρει στο 66’) δεν πτοήθηκε και ξαναπήρε το προβάδισμα στο 83’ με εξαιρετικό γκολ του Ιγκάλο, ο οποίος πέρασε από Στόουνς και Γιαγκέλκα και «έγραψε» το 2-1.

Ωστόσο, η Έβερτον απάντησε στο 86’ με γκολ του νεοεισελθέντα Αρούνα Κονέ, ο οποίος νίκησε τον Γκόμεζ από κοντά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Ρανιέρι, «διπλά» για Πάλας, Άστον Βίλα


Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε με Κονέ η Έβερτον, εντυπωσιακό ντεμπούτο για Ρανιέρι
Εντυπωσιακή ήταν η Λέστερ στο επίσημο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι «αλεπούδες» κέρδισαν με 4-2 την Σάντερλαντ και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το ξεκίνημα της Λέστερ ήταν εκρηκτικό, αφού η ομάδα του Ιταλού τεχνικού πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα! Στο 11’ ο Βάρντι άνοιξε το σκορ και τη σκυτάλη πήρε ο Μαχρέζ, «γράφοντας» το 3-0 στο 25’ με δύο γκολ (18’, 25’ πεν.).

Στο 66’ ο Ολμπράιτον πέτυχε το 4ο γκολ της Λέστερ, ενώ η Σάντερλαντ μείωσε απλώς με Ντεφό (60’) και Φλέτσερ (71’) για το τελικό 4-2.

Σπουδαία νίκη για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία κέρδισε με 3-1 τη νεοφώτιστη Νόριτς μέσα στο «Κάροου Ρόουντ» χάρη σε τέρματα των Ζαχά (39’), Ντιλέινι (49’) και Καμπάιγ (90+4’).

Τέλος, νίκη και για την Άστον Βίλα, η οποία έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μπόρνμουθ χάρη σε γκολ του νεοαποκτηθέντα Γκεστέντ (72’).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.