Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Καλλονή ο Θεοδωρίδης

Ανέλαβε την Καλλονή ο Θεοδωρίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2015 00:25
Προπονητής της Καλλονής για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Θαλής Θεοδωρίδης. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Βαγγέλη Βλάχου θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας για τη νέα σεζόν, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος.

Στο μέχρι πρότινος συνεργάτη του Βαγγέλη Βλάχου, Θαλή Θεοδωρίδη αποφάσισαν οι διοικούντες της Καλλονής να αναθέσουν τα ηνία της ομάδας.

Η ανακοίνωση, το βιογραφικό και οι δηλώσεις του Θεοδωρίδη:

"Προπονητής της Καλλονής μας για τη νέα σεζόν θα είναι ο Θαλής Θεοδωρίδης! Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης προπονητής στην ομάδα μας παίρνει φέτος τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας μετά από σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο μας.

Στον νέο μας προπονητή ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Μετά τις υπογραφές, ο Θεοδωρίδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας Νίκο Μιχαλάκη για την επιλογή του στο πρόσωπό μου για τη θέση του προπονητή. Είναι ιδιαίτερη τιμή και παράλληλα σημαντική ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας σε μια σεζόν που διαφαίνεται απαιτητική και ζητά από όλους μας σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Εγώ από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα δουλέψουμε υπεύθυνα και στοχευμένα, φροντίζοντας τόσο για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών όσο και για όλης της ομάδας. Η πραγματοποίηση του στόχου μας αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων από τις ακαδημίες μας θα είναι το κύριο μέλημά μας για τη φετινή περίοδο
».

O Θαλής Θεοδωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 4 Νοεμβρίου του 1967 και κατάγεται από τη Δράμα.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (1992). Είναι κάτοχος UEFA PRO ενώ τον Σεπτέμβριο του 2012 παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA στη Φλωρεντία της Ιταλίας και το Μάιο του 2013 σεμινάριο της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Κ20 της Δόξας Δράμας με επόμενους σταθμούς του την βουλγαρική ΒΗΦ ( Γ΄ & Δ΄ Εθνική), τον Παύλο Μελά (Δ΄ Εθνική Κατηγορία), τον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ΄ Εθνική Κατηγορία) και τον ΑΠΣ Ζακύνθου (Δ΄ Εθνική Κατηγορία).

Η προπονητική του καριέρα ξεκινά την περίοδο 1997-1998 από τον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ’ εθνική κατηγορία) ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν διετέλεσε βοηθός και πρώτος προπονητής της Ζακύνθου (Δ’ εθνική κατηγορία). Από την περίοδο 2000 έως το 2010 διετέλεσε προπονητής τμημάτων υποδομής U11, U13, U15, U17, U20 σε διάφορες ομάδες μεταξύ αυτών του Άρη Θεσσαλονίκης (2004-2007) και του ΠΑΟΚ (2007-2010).

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής στην ανδρική ομάδα του Π. Ο. Μουδανιών Χαλκιδικής (Δ΄ Εθνική) ενώ τελευταίος του σταθμός πριν την έλευσή του στην ομάδα ήταν τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης ποδοσφαίρου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης στα οποία ήταν τεχνικός υπεύθυνος".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.