Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Τσέλσι μέχρι το 2019 ο Μουρίνιο

Στην Τσέλσι μέχρι το 2019 ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2015 21:16
Στον πάγκο της Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τους «μπλε». «Ελπίζω να έχουμε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον» ανέφερε.

Τσέλσι και Ζοζέ Μουρίνιο έδωσαν τα χέρια κι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο των «μπλε» το καλοκαίρι του 2013 και μετά από μια μεταβατική σεζόν, κατάφερε να οδηγήσει τους Λονδρέζους στην κορυφή της Αγγλίας, ενώ κέρδισε και το Λιγκ Καπ σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν.

Ο 52χρονος ήταν προπονητής της ομάδας στα τρία από τα πέντε πρωταθλήματα της Τσέλσι και φυσικά το όνομα του είναι ήδη γραμμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

«Εάν ο σύλλογος είναι χαρούμενος, τότε είμαι χαρούμενος. Πιστεύω είναι φυσιολογικό να υπογράψω νέο συμβόλαιο. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει και ελπίζω να έχουμε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον για τους οπαδούς, τους παίκτες και τον σύλλογο», δήλωσε ο Ζοζέ και πρόσθεσε:

«Το είπα όταν επέστρεψα πριν δύο χρόνια ότι νιώθω ένα ιδιαίτερο αίσθημα γι’ αυτή την ομάδα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι ο σύλλογος που βρίσκεται πιο κοντά στην καρδιά μου και είμαι χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.