Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μήτρογλου: «Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας»

Μήτρογλου: «Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2015 00:20
Παίκτης της Μπενφίκα είναι και επίσημα ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα ενισχύσει τους «αετούς» ως δανεικός για τον επόμενο χρόνο.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα. Οι «αετοί» ήρθαν σε συμφωνία με την Φούλαμ για τον μονοετή δανεισμό του Έλληνα επιθετικού έναντι 1 εκατ. ευρώ ενώ η οψιόν αγοράς που μπήκε ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ.

«Ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, με τον οποίο έπαιξα αντίπαλος πριν δύο χρόνια ως παίκτης του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και εντυπωσιάστηκα με το σόου με τον αετό, το οποίο έχει μείνει στη μνήμη μου» δήλωσε ο Μήτρογλου και πρόσθεσε:

«Η Μπενφίκα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας και όταν έμαθα το ενδιαφέρον της δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ανήκω σε ομάδα πρωταθλητών. Είναι μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να κάνουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά δεν φοβάμαι» δήλωσε στο κανάλι της ομάδας ο Έλληνας επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.