Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σαλάχ η Ρόμα

Ανακοίνωσε Σαλάχ η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2015 21:59
Παίκτης της Ρόμα είναι και επίσημα ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και οι «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Τσέλσι. Τα δεδομένα της συμφωνίας.

Την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ ανακοίνωσε η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» ήρθαν σε συμφωνία με την Τσέλσι και ο Αιγύπτιος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωτευουσιάνους.

Ο 23χρονος διεθνής άσος αποκτήθηκε από την Τσέλσι με τη μορφή μονοετούς δανεισμού έναντι του ποσού των 5 εκατ. ευρώ και εφόσον ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει ορισμένο αριθμό συμμετοχών, τότε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η οψιόν αγοράς ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Εφόσον η οψιόν αγοράς ενεργοποιηθεί, ο Αιγύπτιος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Παράλληλα, η Ρόμα είναι έτοιμη να ανακοινώσει και την απόκτηση του Έντιν Τζέκο, ο οποίος έφτασε στη Ρώμη το απόγευμα της Πέμπτης (6/8), γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 3000 οπαδούς των «τζιαλορόσι». Ο Βόσνιος επιθετικός θα ανακοινωθεί την Παρασκευή και το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 14 εκατ. ευρώ (18 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.