Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παριζιάνος ο Ντι Μαρία

Παριζιάνος ο Ντι Μαρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2015 16:27
Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Άνχελ Ντι Μαρία! Ο Αργεντινός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Στα 63 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το περασμένο καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν καταβάλει το ποσό των 75 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για να φέρουν στο «Όλντ Τράφορντ» τον 27χρονο άσο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονταν από το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Ντι Μαρία και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε ένα χρόνο μετά, με το ποσό της συμφωνίας να υπολογίζεται στα 63 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ περήφανος και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα χρώματα της Παρί. Θέλω να κερδίσω κάθε τρόπαιο που θα διεκδικήσουμε και κυρίως το Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο Παρίσι» δήλωσε ο Ντι Μαρία μετά τις υπογραφές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.