Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαριά ήττα και αποκλεισμός για Παναθηναϊκό (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαριά ήττα και αποκλεισμός για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2015 23:24
Ό Παναθηναϊκός πλήρωσε το κακό δεύτερο μέρος και ηττήθηκε με 3-0 από την Μπριζ στο Βέλγιο κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίσει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα χρόνο ακριβώς μετά τον αποκλεισμό από την Σταντάρ Λιέγης, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από την Μπριζ στο Βέλγιο και δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» είχαν το προβάδισμα μετά το 2-1 της Λεωφόρου και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη οι Βέλγοι ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και πέτυχαν τρία γκολ με τους Κουλς (53’), Βάθκεθ (57’) και Ουλαρέ (82’).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω και θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη το βράδυ το «τριφύλλι» θα μάθει τους αντιπάλους τους ενώ την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση.

Το ματς:


Ο Παναθηναϊκός, έχοντας σκορ πρόκρισης μετά το 2-1 της Λεωφόρου, μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να παίξει άμυνα και έκανε πολύ καλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Οι «πράσινοι» απειλήθηκαν ελάχιστα στο πρώτο μέρος από την Μπριζ, η οποία είχε καλή ευκαιρία στο 26’ με άστοχη κεφαλιά του Ντε Σούτερ και δέκα λεπτά μετά ο Κοτσόλης έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Κόουλς.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ, έχοντας τρεις καλές ευκαιρίες στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Μπρουζές είπε «όχι» δύο φορές στα σουτ του Νίνη (16', 45'+1), ενώ στο 44’ ο Καρέλης δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον πορτιέρο των γηπεδούχων.Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και διαχειρίζονταν άψογα το σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος.

Οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρόκριση στο 50’ με πλασέ του Καρέλη και τρία λεπτά μετά η Μπριζ απέκτησε σκορ πρόκρισης. Ο Ντιιρκς έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Κόουλς νίκησε τον Ζέκα στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη, «γράφοντας» το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόλαβε να συνέλθει και στο 57’ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Ο Βάθκεθ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κουτρουμπή, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα, όμως η κεφαλιά του Καρέλη στο 61’ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της Μπριζ.

Οι αλλαγές του Αναστασίου (Πέτριτς, Κλωναρίδης και Λουντ) δεν βοήθησαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη ευκαιρία. Η Μπριζ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 63’ έφτασε κοντά σε 3ο γκολ, όμως ο Κοτσόλης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ντιαμπί.

Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 83’ με τον Ουλαρέ, ο οποίος «σφράγισε» την πρόκριση της Μπριζ με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Όπως και πέρσι, ο Παναθηναϊκός έχασε την πρόκριση και τα 7 εκατ. ευρώ που θα έμπαιναν στα ταμεία του και θα επιχειρήσει να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μέσω των πλει-οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μπριζ: Μπρουζέζ, Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Μέχελε, Κουλς, Σίμονς, Βάθκεθ (83' Βανάκεν), Φόρμερ, Ντε Σούτερ (77' Ουλαρέ), Ντιαμπί, Ντιρκς (67' Εμ'Μπομπό).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Βέμερ, Πράνιτς, Κουτρουμπής (60' Πέτριτς), Ζέκα, Λαγός, Νίνης (73' Λουντ), Μπεργκ, Καρέλης (73' Κλωναρίδης).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.