Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε αλλά προβλημάτισε ξανά η ΑΕΚ (video)

Κέρδισε αλλά προβλημάτισε ξανά η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2015 21:27
Στο τελευταίο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 την Μιέτζ Λέγκνιτσα χάρη σε γκολ των Ανάκογλου (33’) και Κρισάντους (76’), ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε αδυναμίες. Επιστρέφει στην Ελλάδα η «Ένωση» για το τελικό μοντάρισμα εν όψει του πρωταθλήματος.

Παίζοντας με δύο διαφορετικές 11άδες, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 την Μιέτζ Λέγκνιτσα (πολωνική ομάδα 2ης κατηγορίας) και έκλεισε με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους.

Οι παίκτες της «Ένωσης» έδειξαν κουρασμένοι και δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα. Παρόλα αυτά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να προηγηθεί με εξαιρετικό σουτ του Ανάκογλου (33’), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76’ ο Κρισάντους.

Πλέον, η ΑΕΚ έρχεται στην Αθήνα για το τελικό μοντάρισμα εν όψει του πρωταθλήματος. Επόμενο φιλικό τεστ των «κιτρινόμαυρων», αυτό κόντρα στην Σεβίλλη το Σάββατο (8/8) στο ΟΑΚΑ, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα των μεταγραφών προκειμένου να καλυφθούν οι αδυναμίες που φάνηκαν στην προετοιμασία.

Το ματς:


Κέρδισε αλλά προβλημάτισε ξανά η ΑΕΚ (video)
Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Οι παίκτες της ΑΕΚ επιχείρησαν να πιέσουν ψηλά, ωστόσο τα βαριά πόδια και η κούραση από την προετοιμασία ήταν εμφανής.

Η πολωνική ομάδα επιχείρησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, όμως με εξαίρεση ένα αδύναμο συρτό σουτ του Γκαρούχ, δεν κατάφερε να απειλήσει τον Μπαρόχα. Η πρώτη φάση της ΑΕΚ ήρθε στο 15ο λεπτό με ένα άστοχο ψηλοκρεμαστό σουτ του Πλατέλλα και το γκολ για την «Ένωση» ήρθε στο 33’ με τον Ανάκογλου. Ο Έλληνας άσος πήρε τη μπάλα από τα γωνία της μεγάλης περιοχής και με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, στο οποίο η «Ένωση» είχε ακόμα μια καλή στιγμή με σουτ του Πλατέλλα στο 39’, ενώ η Μλιέτς απείλησε στο 45΄ με κεφαλιά του Σλουσάρσκι (απόκρουσε ο Μπαρόχα).

Στην επανάληψη ο Δέλλας άλλαξε όλη την ομάδα, όμως η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» δεν άλλαξε. Η «Ένωση» παρουσίασε πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών, όμως ήταν αποτελεσματική, αφού στην πρώτη της τελική κατάφερε να βρει δίχτυα. Μετά από λάθος κοντρόλ του Ζόριτς, η μπάλα έφτασε στον Κρισάντους και αυτός σκόραρε από κοντά, «γράφοντας» το 2-0 στο 76ο λεπτό.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να βρει τρίτο τέρμα στο 82’, όταν ο Τζεμπούρ βγήκε τετ-α-τετ με τον Ταγκ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Ένα λεπτό μετά ο Ανέστης πραγματοποίησε ωραία επέμβαση σε σουτ των Πολωνών, ενώ ο Τζεμπούρ είχε νέα καλή στιγμή στο 88’, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

ΑΕΚ α’ ημιχρόνου: Μπαρόχα, Γκαλο, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Γροντής, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

ΑΕΚ β’ ημιχρόνου: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Φαγιέ, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ζόριτς, Κρισάντους, Τζεμπουρ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.