Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Καμπιάσο ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Καμπιάσο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2015 20:38
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Εστέμπαν Καμπιάσο φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και αναμένονται οριστικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο ψάχνει ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Λέστερ, μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, και οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του.

Το όνομα του 35χρονου άσου είχε ακουστεί ξανά προ ημερών, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει πως ασχολείται με την περίπτωση του, πιθανότατα για λόγους τακτικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κρίσιμο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (6/8), αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον μάνατζερ του το βράδυ της Τετάρτης (5/8). Όλα θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες ώρες, ενώ μια ενδεχόμενη απόκτηση του Καμπιάσο συνδέεται με πώληση κάποιου μέσου του Ολυμπιακού (πιθανότατα του Κασάμι).

Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λέστερ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα να αναδειχτεί ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας. Η διοίκηση του πρότεινε νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο έμπειρος άσος επέλεξε να αποχωρήσει από τις «αλεπούδες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.