Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μονακό, η Ραπίντ απέκλεισε τον Άγιαξ (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μονακό, η Ραπίντ απέκλεισε τον Άγιαξ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2015 00:48
Η Μονακό διέλυσε με 4-0 την Γιούνγκ Μπόις και εξασφάλισε την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και η Ραπίντ Βιένης, η οποία κέρδισε με 3-2 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και άφησε εκτός τους Ολλανδούς.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις η Μονακό. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ διέλυσε τους Ελβετούς με 4-0 στο Πριγκιπάτο και με συνολικό σκορ 7-1 πέρασε… αέρα στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 21χρονος Πορτογάλος Ιβάν Καβαλέιρο άνοιξε το σκορ στο 54’ με τρομερό σουτ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μονακό. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κουρζάβα διπλασίασε το προβάδισμα των Μονεγάσκων και στο 70’ ο Μαρτιάλ έγραψε το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ελ Σαράουΐ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Μονακό με σουτ λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων.

Απέκλεισε τον Άγιαξ η Ραπίντ


Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μονακό, η Ραπίντ απέκλεισε τον Άγιαξ (videos)
Η Ραπίντ Βιέννης κέρδισε με 3-2 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και πήρε την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εκτός τους Ολλανδούς.

Ο Άγιαξ είχε μικρό πλεονέκτημα μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στη Βιέννη, ωστόσο η Ραπίντ πήρε από νωρίς σκορ πρόκρισης χάρη στο γκολ του Μπέριτς στο 12ο λεπτό.

Στο 39’ ο 19χρονος Σχάουμπ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Αυστριακούς, όμως ο Άγιαξ δεν το έβαλε κάτω και έφερε το παιχνίδι στα ίσα χάρη στα γκολ των Μίλικ (52’) και Γκούντελι (75’).

Ωστόσο ο Σχάουμπ «χτύπησε» ξανά για την Ραπίντ, διαμορφώνοντας στο 77’ το τελικό 3-2 υπέρ της ομάδας του Θάνου Πέτσου (έπαιξε σε όλο το ματς).

Μάλιστα η πρόκριση της Ραπίντ έφερε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους ισχυρούς της φάσης των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, εφόσον οι «πράσινοι» αποκλείσουν την Μπριζ.

Τρελό ματς στο Μόλντε


Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μονακό, η Ραπίντ απέκλεισε τον Άγιαξ (videos)
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «σφράγισε» το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από το… τρελό 3-3 στη Νορβηγία κόντρα στη Μόλντε.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα έδινε το προβάδισμα στην Μόλντε, ωστόσο η Ντιναμό πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (17' Πιάτσα, 20' Αντέμι, 22' Ρογκ) και όλα έδειχναν ότι είχε την πρόκριση στο τσεπάκι της.

Οι Νορβηγοί όμως δεν τα παράτησαν και παρότι είχαν δύο χαμένα πέναλτι (!), έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (43’ Χουσαΐν, 52’ Ελγινιούσι (πεν.), 75’ Καμαρά) , ενώ έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο από το 72'! Παρόλα αυτά, το 3-3 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξασφάλισε την πρόκριση χάρη στα εκτός έδρας γκολ.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.