Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιχάιλοβιτς: «Με Ζλάταν θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα»

Μιχάιλοβιτς: «Με Ζλάταν θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2015 01:45
Ναι σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Μίλαν λέει ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος δήλωσε πως με την προσθήκη του Σουηδού επιθετικού, οι «ροσονέρι» θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. «Θέλουμε τον Ρομανιόλι», τόνισε.

Την επιθυμία της Μίλαν για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιβεβαίωσε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σουηδό επιθετικό:

«Δεν μπορώ να πω κάτι για τη μεταγραφή, όμως ο Ζλάταν θα έκανε τη διαφορά. Θα άλλαζε τις ισορροπίες και θα ήμασταν διεκδικητές του τίτλου. Όμως σε κάθε περίπτωση, είμαστε ανταγωνιστικοί και στόχος μας είναι η πρώτη τριάδα. Γνωρίζουμε βέβαια ότι είναι δύσκολο καθώς οι αντίπαλοι μας έχουν δυναμώσει» δήλωσε ο Μιχάιλοβιτς.

Να σημειωθεί πως ο Ζλάταν επιβεβαίωσε ότι δεν θα κλείσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας μάλιστα πως η επόμενη ομάδα που θα επιλέξει θα είναι έκπληξη. Την ίδια ώρα, τουρκικά δημοσιεύματα βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησης του την Γαλατασαράϊ, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τον Λούκας Ποντόλσκι από την Άρσεναλ.

«Θέλουμε Ρομανιόλι»


Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο τεχνικός της Μίλαν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «ροσονέρι» για τον Αλέσιο Ρομανιόλι:

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον Ρομανιόλι. Πρόκειται για παίκτη που προπονούσα την περασμένη σεζόν και γνωρίζω πολύ καλά την αξία του», τόνισε ο Μιχάιλοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.