Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα για ΑΕΚ (video)

Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα για ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2015 00:20
H AEK πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-1 από την Ανόρθωση, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προβλημάτισε σε άμυνα και επίθεση.

Την πρώτη της φιλική ήττα επί πολωνικού εδάφους γνώρισε η ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Ανόρθωση και έδειξε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά αλλά και μεταγραφική ενίσχυση.

Η «Ένωση» πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, έδειξε προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και δέχτηκε δύο γκολ από τους Μακρή (35’) και Ντλόβου (51’ πεν.).

Οι «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο και σε μία από αυτές κατάφεραν να μειώσουν με πλασέ του Γροντή (82’) για το τελικό 2-1.

Η απουσία του Βάργκας επηρέασε για ακόμα ένα παιχνίδι την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία ήταν προβλέψιμη και κατάφερε να γίνει απειλητική μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου εκτός από το γκολ, είχε δύο καλές στιγμές από στημένες φάσεις.

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Λαμπρόπουλος (τον αντικατέστησε ο Τζανετόπουλος αφού πρόκειται για φιλικό), ενώ στο 19’ ο Τζεμπούρ έριξε κλωτσιά στον Μπρούνο μετά από σκληρό μαρκάρισμα του τελευταίου και τη γλίτωσε με κίτρινη κάρτα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.