Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα εξαιρετική εμφάνιση για Ολυμπιακό (video)

Νέα εξαιρετική εμφάνιση για Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2015 00:50
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε νέα εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε με 3-1 τη Φέγενορντ σε φιλικό στην Ολλανδία, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της Φέγενορντ στο «Ντε Κάιπ», μία βδομάδα πριν η ολλανδική ομάδα ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Χάρα (6’), Πάρντο (24’) και Φορτούνης (45’) οι σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους», με τον τελευταίο να πετυχαίνει το ομορφότερο τέρμα του αγώνα με εξαιρετική ενέργεια. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος, έχοντας ως όπλο το ασφυχτικό πρέσινγκ, που έβαλε πολλά προβλήματα στους Ολλανδούς.

Όπως και κόντρα στη Τβέντε, οι Πειραιώτες έριξαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και η Φέγενορντ κατάφερε να μειώσει με εύστοχο πέναλτι του Κάουτ (57’), το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Βούρο.

Αρκετά σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από τους Ολλανδούς, με τον Πάρντο να αποχωρεί τραυματίας και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει την Κυριακή (2/8), όταν θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.