Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» με Ντι Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Φενέρ και Σαχτάρ (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» με Ντι Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Φενέρ και Σαχτάρ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2015 00:11
Με πρωταγωνιστή τον Ντε Βιντέντι, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-1 την Μίντιλαντ στη Δανία και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Κύπρο.

Ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με σπουδαίο διπλό (2-1) από την έδρα της Μίντιλαντ και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κορυφαίος για τους Κύπριους ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Τόμτας Ντε Βινσέντι, ο οποίος αποτελεί τον πρωταγωνιστή των προκριματικών για την ομάδα του Ντομίνγκος.

Ο Αργεντινός έβαλε την προβολή στο πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ στο 30’ (το τέρμα χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Χάνσεν) και τρία λεπτά μετά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Η Μίντιλαντ πίεσε στο δεύτερο μέρος και είχε ευκαιρίες για να μειώσει, ενώ στον αντίποδα, ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να «κλειδώσει» την πρόκριση στο 73’, όμως ο Λεάλ αστόχησε σε τετ-α-τετ. Οι Κύπριοι δεν μπόρεσαν σε αυτή τη φάση να πετύχουν 3ο γκολ και οι Δανοί απέκτησαν ελπίδες για την ανατροπή χάρη σε όμορφο γκολ του Πόουλσεν στο 88’

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Φενέρ και Σαχτάρ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» με Ντι Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Φενέρ και Σαχτάρ (videos)
Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Φενέρμπαχτσε με την Σαχτάρ στην Κωνσταντινούπολη και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Ουκρανίας.

Η Φενέρμπαχτσε παρουσίασε προβλήματα στην άμυνα και η Σαχτάρ είχε δύο «χρυσές» ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, ωστόσο ο Τεσέιρα αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 15’ και στο 28’ ο Τάισον δεν μπόρεσε να σκοράρει παρότι βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος του πέναλτι.

Η απάντηση της Φενέρ ήρθε στο 35’ με άστοχη κεφαλιά του Φερναντάο από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Τάισον είχε νέα καλή στιγμή στο 55’ για να δώσει το προβάδισμα στη Σαχτάρ. Η είσοδος του Φαν Πέρσι στο 68’ δεν άλλαξε τα δεδομένα και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Ουκρανίας.

Στα αξιοπερίεργα πως το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν απέναντι στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ το πρώτο του επίσημο ματς με την Φενέρμπαχτσε ήταν απέναντι στον Μιρτσέα Λουτσέσκου, τον πατέρα του τεχνικού της Ξάνθης.

«Διπλό» πρόκρισης για Μονακό


Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» με Ντι Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Φενέρ και Σαχτάρ (videos)
Με το… ενάμιση πόδι στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μονακό μετά τη νίκη της με 3-1 στην έδρα των Γιανγκ Μπόις.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε την εκτός έδρας νίκη χάρη στα γκολ των Κουρζάβα (64’), Καρίγιο (72’) και Πάσαλιτς (75’), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν απλώς στο 74’ για το τελικό αποτέλεσμα.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Σπάρτα Πράγας στη ρωσική πρωτεύουσα, με τους Τσέχους να παίρνουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Πράγα.

Από την άλλη, μια «ανάσα» από την πρόκριση βρίσκεται η Βικτόρια Πλζεν μετά τη νίκη της με 2-1 στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το ίδιο ισχύει και για την Σκεντέρμπεου, η οποία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Μιλσάμι.

Τέλος, ισόπαλα 1-1 έληξαν οι αναμετρήσεις Φέχερβαρ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Μόλντε.

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.