Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα με μάγκικη ανατροπή (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα με μάγκικη ανατροπή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2015 22:59
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από νωρίς (10’) πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπριζ και έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 43’ λόγω αποβολής του Σάντσεθ, ωστόσο οι «πράσινοι» έφεραν… τούμπα το ματς (2-1) στη Λεωφόρο και πήραν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Βέλγιο. Μπεργκ (30’) και Καρέλης (65’ πεν.) τα γκολ των γηπεδούχων, με τον πρώτο να είχε και χαμένο πέναλτι.

Με προβάδισμα πρόκρισης θα ταξιδέψει στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός. Με ψυχομένη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, οι «πράσινοι» κέρδισαν με 2-1 την Μπριζ στη Λεωφόρο, σκορ που καλούνται να υπερασπιστούν στη ρεβάνς της Τετάρτης (5/8) ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τα λάθη στην άμυνα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 10’ χάρη σε γκολ του Μπομπό. Ωστόσο η ομάδα του Αναστασίου αντέδρασε, είχε χαμένο πέναλτι με τον Μπεργκ (34’) και έφτασε στην ισοφάριση στο 37’ χάρη σε κεφαλιά του Σουηδού φορ.

Η αποβολή του Σάντσεθ στο 43’ (παρότι ο διαιτητής έδειξε αρχικά κίτρινη!) έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στην Μπριζ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός άντεξε την πίεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 65’ χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Καρέλη.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα με μάγκικη ανατροπή (video)
Η Μπριζ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, απείλησε πρώτη με κεφαλιά του Ντουάρτε στο 5ο λεπτό και πέντε λεπτά μετά κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Βανάκεν έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπομπό βρέθηκε μόνος στην καρδιά της περιοχής και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Βέλγους.

Δύο λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός πήγε να πληρώσει ξανά τα λάθη στην άμυνα του, καθώς ο Βανάκεν βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή, όμως… κατάφερε να αστοχήσει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Παναθηναϊκός κέρδιζε μέτρα και στο 23’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Νίνη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο Έλληνας άσος ήταν ο κορυφαίος του πρώτου μέρους για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και από δική του ενέργεια στο 33’ ξεκίνησε η φάση απ’ όπου οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρέλη.

Ο Μπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο Μπρουσέζ απόκρουσε με το πόδι στο κέντρο της εστίας, κρατώντας το μηδέν. Παρόλα αυτά, ο Σουηδός επιθετικός πήρε το… αίμα του πίσω στο 37’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά, έπειτα από συστημένη μπαλιά του Νίνη.

Παρά το γκολ τα ισοφάρισης, το ημίχρονο τελείωσε άσχημα για τον Παναθηναϊκό. Στο 43’ ο Σάντσεθ έπεσε άτσαλα πάνω στον Ντιαμπί και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, παρότι ο διαιτητής έδειξε αρχικά κίτρινη. Μάλιστα οι «πράσινοι» γλίτωσαν τα χειρότερα στις καθυστερήσεις, με τον Κοτσόλη να αποκρούει το σουτ του Ντιαμπί.

Στο δεύτερο μέρος ο Αναστασίου έριξε στο ματς τους Τριανταφυλλόπουλο και Λαγό αντί των Ατζαγκούν και Νίνη. Η Μπριζ είχε την υπεροχή και έψαχνε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων για να πετύχει δεύτερο γκολ.

Οι Βέλγοι «άγγιξαν» το 2-1 στο 61’, όταν ο Ντιαμπί ξέφυγε από τα πλάγια και πλάσαρε τον Κοτσόλη, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ κράτησε το μηδέν. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε δημιουργήσει κανένα κίνδυνο στην εστία της Μπριζ, όμως στο 65’ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε χέρι του Εμπομπό στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε αυτή τη φορά ο Καρέλης, ο οποίος νίκησε τον Μπρουσέζ και έφερε… τούμπα το σκορ. Η Μπριζ είχε την υπεροχή στα υπόλοιπα λεπτά, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία και ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει με προβάδισμα πρόκρισης στο Βέλγιο για τη ρεβάνς των δύο ομάδων.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Νίνης (46’ Λαγός), Καρέλης (74’ Λουντ), Μπεργκ.

Μπριζ: Μπρουσές, Ντε Φο (80’ Κουλς), Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Μεσελε, Μπομπό (71’ Ντε Σουτερ), Σίμονς, Βάσκεθ (59’ Ισκιέρντο), Βάνακεν, Βόλμερ, Ντιαμπί.

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.