Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μένει στη Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα

Μένει στη Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2015 22:03
Στη Σούπερ Λιγκ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Κέρκυρα, καθώς η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να απαλλάξει τους «Φαίακες» από τις κατηγορίες για εικονική μετάβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Με ψήφους 2-1, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απάλλαξε την ΠΑΕ Κέρκυρα από την κατηγορία της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών στον Α. Ίσσαρη.

Αυτό σημαίνει ότι οι «Φαίακες» θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ο Λεβαδειακός και πιθανότατα ο Απόλλων Σμύρνης αναμένεται να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό της Κέρκυρας, κρίνοντας ότι η μετάβαση των μετοχών στον νυν πρόεδρο της ομάδας είναι εικονική.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την κάτωθι απόφαση. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Α.Ο.Κ: "Κατόπιν της έκθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 2-7-2015 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 23-7-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και του άρθρου 69 του Ν. 2725/1999 όπως οι διατάξεις αυτές ισχύουν σήμερα": Δέχεται τυπικά τις πρόσθετες παρεμβάσεις α) Αθ. Ίσσαρη β) λοιπών μετόχων της πειθαρχικά διωκόμενης ΠΑΕ γ) της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Απορρίπτει τις πρόσθετες παρεμβάσεις των 1) ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2) ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Απαλλάσσει την πειθαρχικώς εγκαλουμένη ΠΑΕ από την αποδιδόμενη σ’ αυτήν κατηγορία κατά πλειοψηφία, ενός μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής έχοντος την άποψη, ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ τέλεσε την παράβαση του άρθρου 69 παρ. 12 του Ν. 2725/99 και πρέπει να της επιβληθεί η ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα
".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.