Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ριβάλντο: «Θα κέρδιζα τρεις Χρυσές Μπάλες στη σημερινή εποχή»

Ριβάλντο: «Θα κέρδιζα τρεις Χρυσές Μπάλες στη σημερινή εποχή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2015 20:31
Πεπεισμένος πως εάν έπαιζε σήμερα ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, θα μπορούσε να κερδίσει τρεις φορές το βραβείο του κορυφαίου παίκτη εμφανίστηκε ο Ριβάλντο.

Για χαμηλή ποιότητα του σημερινού ποδοσφαίρου σε σύγκριση με τη δική του εποχή έκανε λόγο ο Ριβάλντο. Ο Ρίμπο ισχυρίστηκε πως εάν ήταν νεώτερος, θα μπορούσε να πετύχει 50 γκολ τη σεζόν, ενώ πρόσθεσε πως θα κέρδιζε τρεις φορές το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας:

«Σήμερα το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από τη δική μου εποχή. Θα στοιχημάτιζα με οποιονδήποτε ότι θα κέρδιζα τη Χρυσή Μπάλα δύο ή τρεις φορές. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να σκοράρω 50 γκολ σε κάθε σεζόν» δήλωσε ο Ριβάλντο και πρόσθεσε:

«Η ποιότητα έχει πέσει σημαντικά σε σχέση με παλιότερα. Και στη Βραζιλία και παγκοσμίως, κυρίως στην Ισπανία και την Ιταλία. Καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι καλό όταν οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι δύο κορυφαίοι σήμερα, πετυχαίνουν 50 γκολ στο πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι το επίπεδο είναι χαμηλότερο. Ακόμα και για τους καλύτερους του κόσμου, δεν θα έπρεπε να μπορείς να πετύχεις 50 γκολ σε 38 ματς» δήλωσε ο Ρίμπο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.