Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Μπάγερν ο Βιδάλ

Υπέγραψε στην Μπάγερν ο Βιδάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2015 16:41
Παίκτης της Μπάγερν είναι και επίσημα ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αρτούρο Βιδάλ στην Μπάγερν. Ο Χιλιανός μέσος έφτασε στο Μόναχο το βράδυ της Δευτέρας (27/8) και το μεσημέρι της Τρίτης (28/7) έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο 28χρονος αποχαιρετά τη Γιουβέντους μετά από τέσσερα χρόνια και θα αγωνιστεί ξανά στην Μπουντεσλίγκα μετά τη θητεία του στη Λεβερκούζεν (2007-11). Το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 37 εκατ. ευρώ συν τρία εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ ο διεθνής άσος διάλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 23.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει σημαντικούς τίτλους, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο Βιδάλ και πρόσθεσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά στην Μπουντεσλίγκα και ελπίζω να σηκώσω ξανά το τρόπαιο. Η θητεία μου στην Λεβερκούζεν δεν ήταν αρκετά πετυχημένη, όμως με την Μπάγερν οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες» πρόσθεσε ο Χιλιανός.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.