Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίς

Επέστρεψε στην Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2015 15:54
Παίκτης της Ατλέτικο είναι ξανά ο Φιλίπε Λουίς! Οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ επιστρέφει στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την Ατλέτικο για λογαριασμό της Τσέλσι, ο Φιλίπε Λουίζ επέστρεψε ξανά στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν σε συμφωνία με τους «μπλε» έναντι του ποσού των 16 εκατ. ευρώ και ο Βραζιλιάνος μπακ έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Μαδρίτης.

Ο 29χρονος μπακ αποκτήθηκε από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι έναντι 22,7 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να αποκτήσει αρκετό χρόνο συμμετοχής αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο προτιμούσε τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πλέον, η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ, προκειμένου να καλύψει άμεσα το κενό. Σύμφωνα με το «Sky Italia», οι «μπλε» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Άλεξ Τέλες της Γαλατασαράι, ενώ πάντοτε παραμένει στα υπόψη ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα της Αουγκσμπουργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.