Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκολντ Καπ: Το σήκωσε το Μεξικό (video)

Γκολντ Καπ: Το σήκωσε το Μεξικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2015 13:55
Το Μεξικό κέρδισε με 3-1 την Τζαμάικα και κατάκτησε το Γκολντ Καπ για 10η φορά στην ιστορία της χάρη στα γκολ των Γκουαρδάδο (31’), Κορόνα (46’) και Περάλτα (60’).

Πρωταθλήτρια Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής αναδείχθηκε η ομάδα του Μεξικού, η οποία επικράτησε με 3-1 της Τζαμάικα και κέρδισε το 10ο τρόπαιο στην ιστορία της στο θεσμό.

Οι «τρικολόρ» μπορεί να έφτασαν στον τελικό με τη βοήθεια της διαιτησίας, ωστόσο κόντρα στην Τζαμάικα είχαν την απόλυτη υπεροχή και πήραν δίκαια τη νίκη απέναντι στα «ρέγκε μπόιζ», που βρέθηκαν για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ερέρα είχε την υπεροχή και στο 31’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Γκουαρδάδο, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε τρεις τελικούς του Γκολντ Καπ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κορόνα διπλασίασε το προβάδισμα του Μεξικού και ο Περάλτα «κλείδωσε» στο 60’ τη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Τζαμάικα ήταν να μειώσει στο 79’ με τον Ντάρεν Μάτοκς.

Πλέον, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ (πρωταθλήτρια 2013) στις 9 Οκτωβρίου στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, με τον νικητή να κερδίζει το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της CONCACAF στο προσεχές Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2017 στη Ρωσία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.