Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονήθηκαν κανονικά οι Νάνο και Κλωναρίδης

Προπονήθηκαν κανονικά οι Νάνο και Κλωναρίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2015 14:58
Οι Νάνο και Κλωναρίδης προπονήθηκαν κανονικά στη σημερινή πρωινή προπόνηση και ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να τους υπολογίζει τουλάχιστον για την αποστολή του Παναθηναϊκού με την Μπριζ.

Ευχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Νάνο και Κλωναρίδης ακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου.

Οι δύο άσοι ήταν εδώ και μερικές εβδομάδες τραυματίες και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να βρεθούν στην αποστολή των «πράσινων» για το πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ την προσεχή Τρίτη (28/7) στη Λεωφόρο.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Στιλ, ο οποίος δεν ένιωσε ενοχλήσεις και είναι αρκετό πιθανό να υπερασπιστεί εκείνος την εστία του «τριφυλλιού» κόντρα στους Βέλγους. Από την άλλη, Εσιέν και Θελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στα της προπόνησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού έριξε το βάρος του στην κυκλοφορία και την κατοχή μπάλας. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, ακολούθως μια άσκηση οκτώ εναντίον τριών, στη συνέχεια πάσες και τέλος ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.